Home » Justitie » Sinucidere învăluită în mister!

Sinucidere învăluită în mister!

de Răzvan CĂLIN

Anchetatorii nu au reușit nici în prezent să deslușească cauzele care au împins-o pe minora de numai 15 ani – Gabriela Chirilă – să-și pună capăt zilelor.

Cazul sinuciderii minorei Gabriela Chirilă continuă să fie învăluit în mister și s-ar putea spune că ancheta Poliției Române bate pasul pe loc. Și asta pentru că datele pe care le-au obținut până acum anchetatorii nu sunt foarte concludente și nici nu oferă vreun indiciu cu privire la motivele actului suicidal.

Mihaela Ștraub

Mihaela Ștraub

„Până în momentul de față, ancheta nu a reușit să facă lumină în această privință. Nu ne putem pronunța, deocamdată, cu privire la cauzele sau ce anume a împins-o pe fată să recurgă la acest gest extrem. Mai ales că nu a transmis nimănui sau nu a lăsat să se înțeleagă că ar fi urmărită de astfel de gânduri sinucigașe. După cum se știe, nu a lăsat nici un bilet prin care să-și explice gestul și nici nu a comunicat cu o altă persoană în prealabil pe acest subiect sau pur și simplu să spună cuiva ce anume o măcina, ce anume o făcea să ia în calcul această variantă morbidă, Vorbim de o fată minoră, de un copil la o vârstă fragedă, care avea toată viața înainte. Din păcate, până în prezent, colegi care se ocupă de acest caz nu au reușit să găsească vreun indiciu care să explice acest caz de sinucidere”, ne-a declarat  subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Reamintim că Gabriela Chirilă și-a pus capăt zilelor la sfârșitul săptămânii trecute, când s-a aruncat de pe un bloc cu patru etaje din Bârlad, situat pe strada General Naumescu (zona Crolux). Anchetatorii au găsit pe acoperișul imobilului încălțările fetei, telefonul mobil, geanta și câteva caiete și manuale școlare.

Cea mai mare parte din scurta ei viață și-a petrecut-o sub tutela statului, căci de la vârsta de doi ani ea fost părăsită de cea care i-a dat naștere. Timp de aproape 12 ani Gabriela Chirilă a fost îngrijită de niște asistenți maternali din Bârlad, însă, ulterior, consumul de substanțe etnobotanice a readus-o în centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. În ultimul an, ea a fost instituționalizată în Complexul de Servicii Comunitare din Negrești, iar specialiștii de aici spun că fata părea să fi depășit acest moment critic din viața ei. Din păcate, după cum s-a văzut, se pare că minora încă era măcinată de serioase probleme pe care nu le-a împărtășit nimănui.

de Răzvan CĂLIN Anchetatorii nu au reușit nici în prezent să deslușească cauzele care au împins-o pe minora de numai 15 ani - Gabriela Chirilă - să-și pună capăt zilelor. Cazul sinuciderii minorei Gabriela Chirilă continuă să fie învăluit în mister și s-ar putea spune că ancheta Poliției Române bate pasul pe loc. Și asta pentru că datele pe care le-au obținut până acum anchetatorii nu sunt foarte concludente și nici nu oferă vreun indiciu cu privire la motivele actului suicidal. „Până în momentul de față, ancheta nu a reușit să facă lumină în…

Review Overview

User Rating: 1 ( 1 votes)

About Razvan Calin

3 comments

  1. Articolul e facut sa arate compasiune sau sa puna semne de intrebare ? Calea gresita pe care o luase datorita sau nu lipsei afectiunii parintesti a calauzit-o pe un drum gresit oricum.
    UNDE A FOST PSIHOLOGUL ANGAJAT DE STAT ?
    A INCASAT SALARIUL SI ATAT ?!
    PRIETENII DE OCAZIE DE CE AU STAT CU MINA IN SAN ???

  2. Neagra mea, tare te-am iubit…

  3. multe curve, muti tigani borati, multi meheri ! viata e mai diferita in barlad ! e nevoie de un primar cu man aforate care sa nu tina cu asistati sociali si toganoi ! toat lumea la munca si veti vedea orasul va fi alfel . pana atunic domane ajuta !

%d blogeri au apreciat: