Home » Justitie » Moldoveancă depistată cu ședere ilegală în Vaslui

Moldoveancă depistată cu ședere ilegală în Vaslui

de Marian MOCANU

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui, au desfășurat miercuri 17 iunie, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a  cetățenilor străin în România.

Cu  această  ocazie, a fost depistată o femeie, în  vârstă de 25 ani, din Republica Moldova, membru de familie al unui cetățean român, care, la expirarea dreptului de ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul. Polițiștii au îndrumat persoana în cauză să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare reglementării dreptului de ședere în scop de reîntregire a familiei. Totodată, femeia aceasta a fost amendată  cu suma de 400 lei.

„Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor prin organizarea de acțiuni cu forțe proprii sau în cooperare cu toate instituțiile cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și liniște publică în rândul comunității noastre, atrăgând atenția cetățenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de ședere pe teritoriul României. Contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniul migrației și vă invităm să ne contactați pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, comunicând la telefoanele 0235303450 sau 0235303454 sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”, a declarat comisar șef de poliție Nicușor Benone Bîclea, șeful Biroului pentru Imigrări a Județului Vaslui.

de Marian MOCANU Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui, au desfășurat miercuri 17 iunie, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a  cetățenilor străin în România. Cu  această  ocazie, a fost depistată o femeie, în  vârstă de 25 ani, din Republica Moldova, membru de familie al unui cetățean român, care, la expirarea dreptului de ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul. Polițiștii au îndrumat persoana în cauză să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare reglementării dreptului de ședere în scop de reîntregire…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor