Home » Social » Accident cu victime lîngă Barajul Râpa Albastră!

Accident cu victime lîngă Barajul Râpa Albastră!

Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii trecute, în apropiere de Barajul Râpa Albastră, pe raza comunei Băcani s-a petrecut un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat din Bârlad. Accidentul a avut loc sâmbătă, 20 iunie, în jurul orei 7.13, pe Drumul Județean 245.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii bârlădeni, se pare că accidentul s-a petrecut din vina ambilor conducători auto implicați.

„Este vorba despre un bârlădean în vârstă de 50 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia și circula din direcția Băcani către Suseni. La un moment dat, din sensul opus s-a apropiat o autoutilitară marca Ford, condusă de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din satul Băcani. Problema este că ambii șoferi nu au păstrat distanța laterală corespunzătoare unul față de celălalt și, în consecință, s-au acroșat reciproc”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În urma coliziunii, cele două autovehicule au fost avariate, iar bărbatul în vârstă de 50 de ani (șoferul Daciei) a fost rănit ușor. La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la Stația Bârlad, care a acordat primul ajutor victimei. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” Bârlad, unde a fost diagnosticat cu traumatism minor. În consecință, nu s-a impus internarea acestuia.

Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii trecute, în apropiere de Barajul Râpa Albastră, pe raza comunei Băcani s-a petrecut un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat din Bârlad. Accidentul a avut loc sâmbătă, 20 iunie, în jurul orei 7.13, pe Drumul Județean 245. Din primele cercetări efectuate de polițiștii bârlădeni, se pare că accidentul s-a petrecut din vina ambilor conducători auto implicați. „Este vorba despre un bârlădean în vârstă de 50 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia și circula din direcția Băcani către Suseni. La un moment dat, din sensul opus s-a apropiat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: