Home » Justitie » Dosar penal pentru că a cumpărat o mașină de ocazie

Dosar penal pentru că a cumpărat o mașină de ocazie

de Marian MOCANU

După ce a cumpărat un autoturism înmatriculat în Italia, un tânăr vasluian s-a pomenit cu dosar penal pentru faptul că actele vehicului nu erau în regulă, seria înscrisă pe certificatul de înmatriculare diferind de cea de pe mașină.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au depistat în trafic un autoturism marca Ford, cu numere false de înmatriculare, condus de un cetățean român. S-a întâmplat sâmbătă, 20 iunie, atunci când, pe timpul executării unei misiuni specifice, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Murgeni, un autoturism marca Ford, înmatriculat în Italia, condus de cetățeanul român Cătălin N., în vârstă de 26 de ani.

În urma controlului de frontieră efectuat, polițiștii de frintieră au constatat că seria poansonată pe șasiul autoturismului este diferită de seria înscrisă în certificatul de înmatriculare a autoturismului în cauză. Șoferul mașinii le-a declarat polțiștilor de frontieră faptul că a achiziționat autoturismul luna trecută, din județul Galați și că nu cunoaște din ce cauză și în ce împrejurări au apărut aceste inadvertențe.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

de Marian MOCANU După ce a cumpărat un autoturism înmatriculat în Italia, un tânăr vasluian s-a pomenit cu dosar penal pentru faptul că actele vehicului nu erau în regulă, seria înscrisă pe certificatul de înmatriculare diferind de cea de pe mașină. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au depistat în trafic un autoturism marca Ford, cu numere false de înmatriculare, condus de un cetățean român. S-a întâmplat sâmbătă, 20 iunie, atunci când, pe timpul executării unei misiuni specifice, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au oprit în trafic pentru control, pe raza…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile