Home » Justitie » Se caută un ucigaș!

Se caută un ucigaș!

de Marian MOCANU

Duminică seara, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Șerbotești, comuna Solești, a fost găsit mort pe o bancă. Decesul s-a produs, conform medicilor legiști, în urma a patru lovituri de cuțit aplicate în zona inimii, cel mai probabil primite în timp ce victima era inconștientă datorită consumului de băuturi alcoolice. Ancheta este în curs, fiind audiați mai mulți suspecți.

Duminică seara, în jurul orelor 19, pe o bancă din satul Șerbotești, comuna Solești, un localnic a descoperit, într-o baltă de sânge, un consătean, în vârstă de 40 de ani care agoniza din cauza mai multor lovituri de cuțit primite în zona inimii.

În urma apelului la numărul de urgență 112, în zonă s-a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, însă paramedicii nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului.

Imediat polițiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au început o anchetă.

Victima este un om sărman din comună, care muncea pe unde apuca, în ultima vreme lucrând la o stână. Banii câștigați peste zi îi cheltuia pe băutură, localnicii povestind că, de multe ori, după ce ieșea de la cârciumă, adormea prin șanțuri, pe drum, pe unde apuca.

Ieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui au avut loc mai multe audieri, la care au fost chemate, în calitate de posibili martori, mai multe persoane, în speranța că această crimă va fi elucidată. Audierile au continuat până după-amiază, târziu.

Un posibil suspect în acest caz de omor este un alt soleștean, în vârstă de 30 de ani, care suspecta victima că i-ar fi furat niște bani obținuți din vânzarea unor oi. Conform spuselor oamenilor din sat, ciobanul în vârstă de 30 de ani ar fi băut de necaz la crâșma din sat, iar drumul spre casă al acestuia trecea pe lângă banca unde dormea victima, toropită, la rându-i, de aburii alcoolului.

de Marian MOCANU Duminică seara, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Șerbotești, comuna Solești, a fost găsit mort pe o bancă. Decesul s-a produs, conform medicilor legiști, în urma a patru lovituri de cuțit aplicate în zona inimii, cel mai probabil primite în timp ce victima era inconștientă datorită consumului de băuturi alcoolice. Ancheta este în curs, fiind audiați mai mulți suspecți. Duminică seara, în jurul orelor 19, pe o bancă din satul Șerbotești, comuna Solești, un localnic a descoperit, într-o baltă de sânge, un consătean, în vârstă de 40 de ani care agoniza din cauza mai…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...