Home » Monden » Are mai multe vieti decat o pisica! Cum a invins Vintu, de fiecare data, diagnosticul crunt al medicilor

Are mai multe vieti decat o pisica! Cum a invins Vintu, de fiecare data, diagnosticul crunt al medicilor

În luna octombrie a anului trecut, Sorin Ovidiu Vantu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar medicii i-au spus clar ca nu are mai mult de sase luni de trait si ca se va simti foarte rau. Au trecut noua de atunci, iar omul de afaceri se simte bine.

A avut o viata de poveste si a reusit sa se transforme dintr-un tanar cu venituri medii, intr-unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Insa, din 2009, Sorin Ovidiu Vantu a fost implicat in diferite dosare penale, iar ultimii doi ani si i-a petrecut mai mult prin tribunale. Pe data de 19 noiembrie 2014, afaceristul a fost eliberat conditionat, dupa ce avocatii sai au motivat ca SOV „a executat doua treimi din pedeapsa, a demonstrat ca isi regreta fapta si ca este dispus sa se indrepte”.

Magistratii au aprobat atunci cererea formulata dupa ce la dosar au fost depuse si acte medicale care dovedeau faptul ca milionarul sufera de cancer pulmonar. O comisie medicala l-a diagnosticat pe Sorin Ovidiu Vantu cu „formatiune tumorala pulmonara LSS excavata” si i-au sugerat sa se opereze de urgenta.

Nu este inca afectat de boala!

„Taticul FNI” a refuzat insa tratamentul cu citostatice, marturisindu-le apropiatilor ca vrea sa se stinga frumos, bucurandu-se de oamenii dragi:”I s-a spus ca functiile vitale vor incepe sa cedeze, ca starea sa de sanatate se va intrautati, ca nu se va mai putea ridica din pat”, a declarat o sursa din apropierea omului de afaceri.Au trecut noua luni de atunci, insa omul de afaceri este sanatos si nu da semne ca starea lui ar fi una precara:”Este asa cum il stie toata lumea. Puternic, sigur pe el, uneori arogant. Asa a fost intotdeauna Sorin Ovidiu Vantu. Nu cred ca va muri in curand, ba mai mult, cred ca ne va ingropa pe multi. Omul asta s-a nascut cu noroc in viata. Are mai multe vieti decat o pisica si este mai puternic decat un taur. Cred ca are ceva dureri, insa nu arata nimanui. Este un om discret, caruia nu ii place sa isi arate slabiciunile. Adevarul despre starea sa de sanatate o stie numai el”, a declarat un apropiat al lui Sorin Ovidiu Vantu, pentru CANCAN.ro.

Sursa; cancan.ro

În luna octombrie a anului trecut, Sorin Ovidiu Vantu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar medicii i-au spus clar ca nu are mai mult de sase luni de trait si ca se va simti foarte rau. Au trecut noua de atunci, iar omul de afaceri se simte bine. A avut o viata de poveste si a reusit sa se transforme dintr-un tanar cu venituri medii, intr-unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Insa, din 2009, Sorin Ovidiu Vantu a fost implicat in diferite dosare penale, iar ultimii doi ani si i-a petrecut mai mult prin tribunale. Pe data…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: