Home » Sport » Noutăți în calendarul competițional

Noutăți în calendarul competițional

de Răzvan CĂLIN

Cea de a IV-a etapă de rugby în 7 nu se va mai desfășura la Petroșani, ci la Iași.

Campionatul național de rugby în 7 este în plină desfășurare, urmând ca la finele săptămânii în curs la Năvodari să se deruleze cel de al III-lea turneu final.  După care, competiția ar fi trebuit să se reia abia pe 8 august la Petroșani, cu cel de al IV-lea turneu.

„Însă, deoarece Știința Petroșani s-a retras din această competiție, acest al IV-lea turneu final nu se mai poate ține la Petroșani. În consecință, Federația Română de Rugby a decis ca această etapă de rugby în 7 din luna august să fie găzduită de Iași”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Cea de a IV-a etapă de rugby în 7 nu se va mai desfășura la Petroșani, ci la Iași. Campionatul național de rugby în 7 este în plină desfășurare, urmând ca la finele săptămânii în curs la Năvodari să se deruleze cel de al III-lea turneu final.  După care, competiția ar fi trebuit să se reia abia pe 8 august la Petroșani, cu cel de al IV-lea turneu. „Însă, deoarece Știința Petroșani s-a retras din această competiție, acest al IV-lea turneu final nu se mai poate ține la Petroșani. În consecință, Federația Română de Rugby a decis…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: