Home » National » Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată

Oprea: Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armată

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenționează să conducă Guvernul “ca la armată”, cu mai puține subiecte politice și cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative.

“Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puțină politică și proceduri și avize mai rapide”, a spus Oprea la Realitatea TV.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, “pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru” de cătreVictor Ponta.

Duminică, premierul Ponta a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere președintelui Klaus Iohannis să îi încredințeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuțiile de prim-ministru în acest interval.

Oprea va avea inclusiv atribuția de a conduce ședințele de guvern.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Sursa: mediafax.ro

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că intenționează să conducă Guvernul "ca la armată", cu mai puține subiecte politice și cu emiterea mai rapidă a avizelor pentru acte normative. "Voi conduce ca un militar, ca la armată. Mai puțină politică și proceduri și avize mai rapide", a spus Oprea la Realitatea TV. Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, "pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru" de cătreVictor Ponta. Duminică, premierul Ponta a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tudorel Toader, după decizia CEDO în cazul Kovesi vs România: Președintele nu a revocat-o pe în baza propunerii mele, ci decizia CCR se executăon 5 mai 2020 at 11:45

„Eu ca ministru am făcut raportul de evaluare şi ...

Insuportabila ușurătate a ființei de nimicon 5 mai 2020 at 10:45

„Nu am niciun sentiment, nici de bucurie, nici de ...

Kovesi, după decizia CEDO: Sper ca această hotărâre să reprezinte o reparație simbolică pentru toți magistrații hărțuiți în ultimii anion 5 mai 2020 at 12:52

„Nu am depus o cerere pentru despăgubiri bănești, pentru ...