Home » Politic » Răsturnare de situație la PMP Bârlad – Daniel Buzamăt rămâne membru al partidului, dar și consilier local

Răsturnare de situație la PMP Bârlad – Daniel Buzamăt rămâne membru al partidului, dar și consilier local

de Simona MIHĂILĂ

Conducerea centrală a PMP a decis că Buzamăt nu poate fi exclus din partid, deoarece reprezentanții din teritoriu nu s-au prezentat pentru a-și susține și justifica decizia de excludere.

Consilierul local Daniel Buzamăt este, în continuare, membru al Partidului Mișcarea Populară. Așa a hotărât, alaltăieri, Comisia Națională de Arbitraj și Integritate (CNAI) a partidului, în ciuda a ceea ce își dorește conducerea din teritoriu a acestei organizații politice.
CNAI s-a întrunit special pentru a dezbate contestația formulată de Buzamăt, după ce colegii săi din județ au hotărât să-l excludă din PMP. În fața comisiei nu s-a prezentat decât el, drept pentru care, în lipsa vreunui reprezentant de la județ, dar și a unor documente care să justifice excluderea consilierului din sânul partidului, CNAI a PMP a considerat că nu există niciun motiv întemeiat pentru ca Buzamăt să fie înlăturat.
De altfel, ieri PMP București a înștiințat Consiliul Local (CL) Bârlad de această decizie. Înștiințarea era necesară deoarece Buzamăt risca să își piardă calitatea de consilier, întrucât conducerea județeană a PMP informase CL Bârlad că îi retrage acestuia susținerea politică.
„La București, în fața comisiei mi-am argumentat contestația foarte clar. Domnul Eugen Tomac, președintele partidului, dar și ceilalți membri ai Comisiei de Integritate, au fost foarte mirați să constate că nimeni din județ nu a venit să-și susțină punctul de vedere și că nu există niciun document justificativ pentru decizia de excludere. Dar și mai mirați au fost când au constatat că decizia de excludere primită de dumnealor e total diferită de decizia de excludere pe care am primit-o eu. Absolut penibil!”, a declarat consilierul Daniel Buzamăt.

de Simona MIHĂILĂ Conducerea centrală a PMP a decis că Buzamăt nu poate fi exclus din partid, deoarece reprezentanții din teritoriu nu s-au prezentat pentru a-și susține și justifica decizia de excludere. Consilierul local Daniel Buzamăt este, în continuare, membru al Partidului Mișcarea Populară. Așa a hotărât, alaltăieri, Comisia Națională de Arbitraj și Integritate (CNAI) a partidului, în ciuda a ceea ce își dorește conducerea din teritoriu a acestei organizații politice. CNAI s-a întrunit special pentru a dezbate contestația formulată de Buzamăt, după ce colegii săi din județ au hotărât să-l excludă din PMP. În fața comisiei nu s-a prezentat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Cine e paiatza din poza ? Ala de la pedeleu care vota cu doua maini taierea salariilor romanilor ? Ala care vota tot cu ambele maini marirea taxelor si impozitelor ? Ala care spunea ca doarme cu poza lui bashinescu sub perna ? DA…el e…admirati-l in toata splendoarea lui…un betiv afemeiat…buzamatzul pampist !