Home » Monden » Gina Pistol, Ruby și Dorian Popa sunt finaliști în cursa pentru cele trei formate pe care le va lansa PROTV

Gina Pistol, Ruby și Dorian Popa sunt finaliști în cursa pentru cele trei formate pe care le va lansa PROTV

Sezonul estival aduce producții noi pe micul ecran. Campion la “trufandale” televizate se anunță a fi PRO TV, care a pregătit trei emisiuni și o listă impresionantă de vedete care le vor da greutate în războiul pentru audiență.

După marele exod de vedete care au decis să încarce la refuz barca Antenei 1, la prima strigare, anul trecut, PRO TV, aparent văduvit de VIPuri, și-a refăcut resursele cu o viteză amețitoare. Iar principalele furnizoare au fost show-urile “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și “Ferma Vedetelor”. Concurenții care au făcut parte din proiecte aveau, la început, o notorietate modestă, însă producătorii au avut grijă să-i ambaleze frumos și să-i prezinte publicului drept celebrități. Încântați de îndrăzneala celor două formate, spectatorii au înghițit momeala, iar promovarea a dat roade. Astfel, Vica Blochina, Ruby sau Augustin Viziru au devenit staruri căutate de consumatorii formatelor TV cu vedete și și-au câștigat continuitatea contractuală.

Cine ratează vara câștigă în toamnă

Toți cei convocați la filmările din junglă și din fermă, plus mulți alții cu potențial de mărire, au trecut prin castinguri anevoioase pentru preluarea celor trei formate de emisiune cu care PRO TV vrea să defileze în acest sezon estival. Primul, un show tabloid de “gossip”, care se va lansa în iulie, va avea patru prezentatori, dintre care doi sunt Vica Blochina și Răzvan Fodor. Se aude că favoriți pentru completarea echipei ar mai fi Ruby, Gina Pistol și Cove, ajunși în finala castingurilor. Ar mai fi o emisiune de sâmbătă seara, gen “Surprize- Surprize”, asupra căreia planează secretomania, și una concurs. În cursa pentru a obține un job în această vară sau cel târziu în toamnă ar fi rămas și Dorian Popa, Ștefan Stan, Augustin Viziru, Andreea Ibaka și Tili Nicolae. Ultimul eliminat de la castinguri a fost, spun surse din PRO, Dan Helciug.

Sursa: libertatea.ri

Sezonul estival aduce producții noi pe micul ecran. Campion la “trufandale” televizate se anunță a fi PRO TV, care a pregătit trei emisiuni și o listă impresionantă de vedete care le vor da greutate în războiul pentru audiență. După marele exod de vedete care au decis să încarce la refuz barca Antenei 1, la prima strigare, anul trecut, PRO TV, aparent văduvit de VIPuri, și-a refăcut resursele cu o viteză amețitoare. Iar principalele furnizoare au fost show-urile “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și “Ferma Vedetelor”. Concurenții care au făcut parte din proiecte aveau, la început, o notorietate modestă, însă producătorii…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: