Home » Social » Ștrandul de la Vaslui nu se va deschide anul acesta

Ștrandul de la Vaslui nu se va deschide anul acesta

de Roxana NĂSTASĂ

Ștrandul de la Vaslui, închis vara trecută după ce un băiat de 14 ani și-a pierdut viața în condiții neclare, nu se mai deschide anul acesta. Reprezentanții Primăriei ne-au declarat că, deși l-au reamenajat corespunzător pentru a putea fi deschis, nu pot face acest lucru pentru că nu este salvamar.

Până acum nicio persoană nu s-a înscris pentru acest post, iar dacă o va face de acum în colo, tot nu se va deschide încât procedura și cursurile durează, iar vara se termină.

„Nu se mai deschide anul acesta ștrandul. Am amenajat zona, am pus șezlonguri, au fost pornite dușurile, dar nu poate fi deschis pentru că nu este salvamar. Nu s-a înscris nimeni pentru post și cred că nu va fi deschis pentru că, chiar dacă vine cineva procedura durează”, ne-a declarat Dragoș Cazacu, viceprimarul municipului Vaslui.

Ștrandul municipal a fost închis vara trecută, la începutul lunii august după ce Dănuț Gabriel Crețu, un băiat de 14 ani și-a pierdut viața pe fundul apei în condiții suspecte, trupul său fiind găsit pe fundul apei fără viață la câteva ore după sesizarea dispariției lui. În acest caz este deschis un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și neglijență în serviciu, însă la aproape un an de la tragedie ancheta bate pasul pe loc. Nu se știe dacă salvamarul, acuzat la acea vreme că era pe terasă și nu la post se face sau nu vinovat în vreun fel de cele întâmplate.

de Roxana NĂSTASĂ Ștrandul de la Vaslui, închis vara trecută după ce un băiat de 14 ani și-a pierdut viața în condiții neclare, nu se mai deschide anul acesta. Reprezentanții Primăriei ne-au declarat că, deși l-au reamenajat corespunzător pentru a putea fi deschis, nu pot face acest lucru pentru că nu este salvamar. Până acum nicio persoană nu s-a înscris pentru acest post, iar dacă o va face de acum în colo, tot nu se va deschide încât procedura și cursurile durează, iar vara se termină. „Nu se mai deschide anul acesta ștrandul. Am amenajat zona, am pus șezlonguri, au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile