Home » Justitie » Țigări ascunse într-un autocamion, depistate în Albița

Țigări ascunse într-un autocamion, depistate în Albița

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră au descoperit 6.200 țigarete ascunse în spatele banchetei, în lada de scule și în boxele audio ale unui autocamion.

În noaptea de joi, 25 iunie, în jurul orei 01.00, pe sensul de intrare în țară din PTF Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Sergiu P., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 46 de ani, conducând un autocamion, înmatriculat în Republica Moldova.

Cu ocazia controlui amănunțit asupra mijlocului de transport, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit, ascunse și nedeclarate, în interiorul autovehiculului (în spatele banchetei, în lada de scule și în boxele audio), 6.200 țigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancționării contravenționale a firmei de transport, reprezentată de Sergiu P., cu amendă în valoare de 8.000 lei, reținerii țigaretelor în valoare totală de 1.395 lei și a autocamionului până la plata amenzii.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră au descoperit 6.200 țigarete ascunse în spatele banchetei, în lada de scule și în boxele audio ale unui autocamion. În noaptea de joi, 25 iunie, în jurul orei 01.00, pe sensul de intrare în țară din PTF Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Sergiu P., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 46 de ani, conducând un autocamion, înmatriculat în Republica Moldova. Cu ocazia controlui amănunțit asupra mijlocului de transport, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit, ascunse și nedeclarate, în interiorul autovehiculului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: