Home » Politic » Vot de încredere pentru Adrian Tighici

Vot de încredere pentru Adrian Tighici

de Marian MOCANU

Sâmbătă, 26 iunie, la Centrul de Afaceri, s-au desfășurat alegerile pentru desemnarea conducerii filialei municipale a PSD Vaslui pentru următorul mandat. Fostul președinte, Adrian Tighici, a fost reconfirmat în funcția de președinte al Filialei Municipale PSD Vaslui pentru încă un mandat de doi ani.

Adrian Tighici a fost votat de un număr de 186 de membri, înregistrându-se o abținere. Tighici va avea greaua misiune de a conduce PSD-iștii vasluieni în perioada alegerilor locale și parlamentare din 2016, când va încerca să obțină rezultate cel puțin la fel de bune ca la precedentele alegeri.

La alegerile din anul 2012, cu el la șefia filialei vasluiene a PSD, s-a reușit alegerea fără probleme din primul tur a primarului municipiului Vaslui, contribuind și la câștigarea funcției de președinte a Consiliului Județean Vaslui, dar și câștigarea, de către Victor Cristea și Doina Silistru, a fotoliilor de parlamentari.

Luând cuvântul pentru a mulțumi colegilor de partid pentru încrederea acordată, fostul și actualul președinte a PSD-iștilor vasluieni și-a anunțat și obiectivele pentru următorul mandat de doi ani. Adrian Tighici a anunțat că, în opinia sa, principalul obiectiv este întărirea organizației în vederea câștigării alegerilor locale și a celor județene de anul viitor.

„Pentru a reuși acest lucru, se impune mărirea numărului de membri a organizației, întărirea disciplinei de partid, dar și întinerirea echipei de conducere”, le-a declarat Adrian Tighici celor prezenți la ședința de sâmbătă.

de Marian MOCANU Sâmbătă, 26 iunie, la Centrul de Afaceri, s-au desfășurat alegerile pentru desemnarea conducerii filialei municipale a PSD Vaslui pentru următorul mandat. Fostul președinte, Adrian Tighici, a fost reconfirmat în funcția de președinte al Filialei Municipale PSD Vaslui pentru încă un mandat de doi ani. Adrian Tighici a fost votat de un număr de 186 de membri, înregistrându-se o abținere. Tighici va avea greaua misiune de a conduce PSD-iștii vasluieni în perioada alegerilor locale și parlamentare din 2016, când va încerca să obțină rezultate cel puțin la fel de bune ca la precedentele alegeri. La alegerile din anul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: