Home » Monden » A disparut de cativa ani de pe micile ecrane! Vezi aici ce mai face Tamara Buciuceanu, ajunsa la 87 de ani!

A disparut de cativa ani de pe micile ecrane! Vezi aici ce mai face Tamara Buciuceanu, ajunsa la 87 de ani!

Ajunsa la varsta de 87 de ani, Tamara Buciuceanu s-a retras din lumina reflectoarelor, iar CANCAN.ro a aflat unde isi petrece batranetea marea doamna a teatrului romanesc, dar si ce indeletniciri zilnice are.

Si-a petrecut mai bine de 60 de ani din viata pe scena, avand in spate o cariera impresionanta. Rolurile în care a intruchipat personaje precum Coana Chirita sau Isoscel, din Liceenii, i-au asigurat Tamarei Buciuceanu nemurirea in istoria filmului romanesc si, totodata, au facut-o sa devina un idol pentru milioane de romani.
In urma cu cativa ani, marea doamna a teatrului romanesc s-a retras din lumina reflectoarelor, considerand ca a venit vremea sa iti traiasca batranetea frumos, acasa.
Isi traieste batranetea la Busteni!
Ajunsa la varsta de 87 de ani, marea doamna a teatrului romanesc a lasat viata aglomerata a Bucurestiului pentru casuta modesta pe care o detine la Busteni. Acolo, in aerrul tare al muntilor, actrita duce o viata linistita, alaturi de sora sa. Citeste, face zilnic plimbari scurte, se odihneste si se uita la filme vechi. Duce dorul scenei, insa nu stie daca se va mai reveni in fata spectatorilor

Chiar daca este departe de agitatia Capitalei, Tamara Buciuceanu este conectata la tot ceea ce se intampla in teatrul romanesc, iar multi dintre fostii sai elevi o suna pentru a-i cere sfaturi:„Sunt bine, sanatoasa pentru o femeie de varsta mea. Va multumesc de telefon”, s-a limitat la a ne declara Tamara Buciuceanu.

Detine 22 de premii nationale pentru interpretare si trei pentru intreaga activitate

In cei 60 de ani de cariera, Tamara Buciuceanu a fost recompensata cu o multime de distinctii. De fiecare data, actrita le-a primit cu bucurie si cu lacrimi in ochi. Astfel, la cei 87 de ani ai sai, marea doamna a comediei romanesti se poate lauda cu 22 de premii nationale pentru interpretare si trei pentru intreaga cariera. La sfarsitul anului trecut, Tamara Buciuceanu a primit premiul „Aristizza Romanescu”, din partea Academiei Romane.

Sursa: cancan.ro

Ajunsa la varsta de 87 de ani, Tamara Buciuceanu s-a retras din lumina reflectoarelor, iar CANCAN.ro a aflat unde isi petrece batranetea marea doamna a teatrului romanesc, dar si ce indeletniciri zilnice are. Si-a petrecut mai bine de 60 de ani din viata pe scena, avand in spate o cariera impresionanta. Rolurile în care a intruchipat personaje precum Coana Chirita sau Isoscel, din Liceenii, i-au asigurat Tamarei Buciuceanu nemurirea in istoria filmului romanesc si, totodata, au facut-o sa devina un idol pentru milioane de romani. In urma cu cativa ani, marea doamna a teatrului romanesc s-a retras din lumina reflectoarelor,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile