Home » Social » Bătrân găsit mort în casă!

Bătrân găsit mort în casă!

de Răzvan CĂLIN

Ieri, un bărbat în vârstă de 68 de ani din Bârlad, a fost descoperit mort în locuința sa. Vecinii bătrânului sunt cei care au sesizat că omul nu mai dăduse nici un semn de viață în ultimul timp.

Îngrijorați, oamenii au sunat la ușa apartamentului în care acesta locuia, în speranța că îl vor găsi teafăr și nevătămat. Din păcate, nu le-a răspuns nimeni și, în consecință, unul dintre vecini a alertat poliția.

În scurt timp, la fața locului a ajuns și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Militari Bârlad care au reușit să intre în apartamentul respectiv. Din nefericire, echipele de intervenție l-au descoperit pe bătrân zăcând fără suflare în dormitor. Cum nu s-au descoperit indicii care să arate că omul ar fi fost victima vreunei infracțiuni comisă cu violență, oamenii legii au realizat că bătrânul a decedat din cauze naturale.

De altfel, bătrânul era cunoscut ca suferind de mai multe afecțiuni cronice și s-a luat legătura cu medicul de familie al acestuia care a adeverit bănuielile polițiștilor și, în consecință, a și eliberat certificatul de deces.

de Răzvan CĂLIN Ieri, un bărbat în vârstă de 68 de ani din Bârlad, a fost descoperit mort în locuința sa. Vecinii bătrânului sunt cei care au sesizat că omul nu mai dăduse nici un semn de viață în ultimul timp. Îngrijorați, oamenii au sunat la ușa apartamentului în care acesta locuia, în speranța că îl vor găsi teafăr și nevătămat. Din păcate, nu le-a răspuns nimeni și, în consecință, unul dintre vecini a alertat poliția. În scurt timp, la fața locului a ajuns și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Militari Bârlad care au reușit să intre în apartamentul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin