Home » Social » Vasluiul sub lupă – Cutie poștală vandalizată în centrul orașului

Vasluiul sub lupă – Cutie poștală vandalizată în centrul orașului

de Marian MOCANU

La sfârșitul week-endului trecut, cutia poștală de pe strada Mihail Kogălniceanu, din fața fostului Club al Tineretului, vis-a vis de Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, a fost spartă. În condițiile în care e-mailul a luat locul scrisorilor către rude sau prieteni, este greu de crezut că vreun vasluian a încercat să-și recupereze scrisoarea pusă la respectiva cutie poștală.

Asta chiar și în cazul în care ar fi greșit expeditorul, iubita în loc de soție, sau mamă în loc de amantă. Ori o fi fost vorba de o demisie trimisă prin poștă care nu dorea să ajungă pe masa șefilor?

Mai degrabă este posibil să fi fost vorba de un gest teribilist a unui tânăr care, în miez de noapte, a dorit să-și demonstreze „bărbăția”, luând la țintă o cutie poștală care nu avea nici o vină decât că era „în locul nepotrivit la momentul nepotrivit”.

În alte state, infracțiunile poștale, inclusiv distrugerea cutiilor destinate pentru astfel de trimiteri, sunt pedepsite la fel de grav ca jaful unei bănci. În România, rămâne de văzut dacă acest act de vandalism va face măcar obiectul unei anchete polițienești.

de Marian MOCANU La sfârșitul week-endului trecut, cutia poștală de pe strada Mihail Kogălniceanu, din fața fostului Club al Tineretului, vis-a vis de Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, a fost spartă. În condițiile în care e-mailul a luat locul scrisorilor către rude sau prieteni, este greu de crezut că vreun vasluian a încercat să-și recupereze scrisoarea pusă la respectiva cutie poștală. Asta chiar și în cazul în care ar fi greșit expeditorul, iubita în loc de soție, sau mamă în loc de amantă. Ori o fi fost vorba de o demisie trimisă prin poștă care nu dorea să ajungă pe masa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: