Home » Invatamant » Corigenții, în examen

Corigenții, în examen

de Roxana NĂSTASĂ

Elevii de clasa a VIII-a din județ care nu au obținut note de trecere la anumite discipline susțin, în această perioadă, examenele de corigență.

Pentru că unele discipline le-au dat mari bătăi de cap un an întreg și nu au reușit să obțină note de trecere, elevii au ajuns în această situație. Examenele de corigență au început luni și se desfășoară până astăzi, inclusiv, iar cei care vor promova se vor putea înscrie în a treia etapă de admitere în învățământul liceal, în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, sau în învățământul profesional. Cei care nu iau examenul vor repeta anul școlar. Elevii care nu reușesc să se prezinte la examenul de corigență acum, mai au șansa în perioada 28 august-4 septembrie, la sesiunea generală de coringențe.
În județul Vaslui, potrivit potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean sunt 465 de elevi de clasa a VIII-a în această situație.

de Roxana NĂSTASĂ Elevii de clasa a VIII-a din județ care nu au obținut note de trecere la anumite discipline susțin, în această perioadă, examenele de corigență. Pentru că unele discipline le-au dat mari bătăi de cap un an întreg și nu au reușit să obțină note de trecere, elevii au ajuns în această situație. Examenele de corigență au început luni și se desfășoară până astăzi, inclusiv, iar cei care vor promova se vor putea înscrie în a treia etapă de admitere în învățământul liceal, în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, sau în învățământul profesional. Cei care nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: