Home » Justitie » Ucigașul de la Poienești a fost găsit spânzurat

Ucigașul de la Poienești a fost găsit spânzurat

de Marian MOCANU

UPDATE

Sâmbătă dimineață criminalul Constantin Fântânariu a fost găsit de polițiști. El s-a spânzurat în pădurea din zona Poienești. 

Forțe impresionante de polițiști, jandarmi și localnici îl caută pe Constantin Fântânariu, cel care, miercuri, și-a ucis soția și înjunghiat fata în vârstă de 16 ani. Ucigașul lăsase, cu câteva zile înainte, un bilet prin care-și anunța fapta, dar și intenția de a se sinucide. Acesta este însă ascuns în pădurile din apropierea Poieneștilor, de unde își sună rudele și apropiații pentru a mai afla noutăți. Între timp, fata sa se zbate între viață și moarte, fiind operată la un spital de specialitate din Iași.

Miercuri, 30 septembrie, în urma unei certe cu soția sa, Cerasela, cu care era în divorț, Constantin Fântânariu a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, după care a abandonat-o într-un șanț de cautari criminal (50)la marginea drumului, în apropierea localității Zăpodeni. Fiica sa, în vârstă de 16 ani, era cât pe ce să aibă aceeași soartă, fata primind mai multe lovituri de cuțit în torace, mâini și abdomen când a încercat să-și scape mama de furia tatălui. Ulterior, ucigașul a intrat cu mașina pe un drum secundar din apropierea satului Poienești Deal, a pus fata care agoniza în portbagaj și s-a făcut nevăzut. Puțin mai târziu și-a sunat mama, căreia i-a povestit ce a făcut și unde a lăsat mașina în care era fata. Auzind de grozăvie, o prietenă a adolescentei a anunțat poliția la numărul 112. Fata a fost găsită și transportată la Spitalul Județean de urgență, unde a mai avut puterea să le spună polițiștilor unde a fost aruncat cadavrul mamei sale. Starea gravă a victimei, ce suferise mai multe leziuni prin înjunghiere, a necesitat transporatarea ei la un spital de specialitate din Iași, unde a fost operată de urgență.

De ieri dimineață, zeci de polițiști scotocesc pădurile din zona Poienești, pentru depistarea și prinderea ucigașului. Căutările, la care participă inclusiv echipe cu câini polițiști, sunt îngreunate din cauza desimii pădurii și a mărimii acesteia, dar și a reliefului din zonă. Conform unui bilet scris cu câteva zile în urmă, Constantin Fântânariu își premeditase fapta, anunțând că soția sa va da socoteală de faptul că încearcă să se despartă de el. În același bilet, ucigașul declara că, după ce va comite oribila faptă, își va pune capăt zilelor. Deocamdată acest lucru nu s-a întâmplat, pe parcursul zilei de ieri bărbatul sunându-și în mai multe rânduri membri ai familiei pentru a afla noutăți și chiar pentru a se lăuda cu fapta sa.

Motivul crimei este intenția soției de a se despărți de el, cu atât mai mult cu cât acesta era plecat de mai mulți ani la muncă în Italia, iar, în rarele ocazii în care revenea acasă, provoca ceartă și scandal. În ziua fatidică, cei doi soți, împreună cu fata, fuseseră în vizită la părinții soției, într-o ultimă încercare de împăcare. Din câte se pare, la sfârșitul întâlnirii, soții ajunseseră la un consens, să mai dea căsniciei lor o ultimă șansă. Pe drum spre casă însă, în mașină a izbucnit o ceartă, căreia Constantin Fântânariu i-a pus capăt folosind un cuțit pregătit special. Căutările vor continua și zilele viitoare până la prinderea ucigașului.

de Marian MOCANU UPDATE Sâmbătă dimineață criminalul Constantin Fântânariu a fost găsit de polițiști. El s-a spânzurat în pădurea din zona Poienești.  Forțe impresionante de polițiști, jandarmi și localnici îl caută pe Constantin Fântânariu, cel care, miercuri, și-a ucis soția și înjunghiat fata în vârstă de 16 ani. Ucigașul lăsase, cu câteva zile înainte, un bilet prin care-și anunța fapta, dar și intenția de a se sinucide. Acesta este însă ascuns în pădurile din apropierea Poieneștilor, de unde își sună rudele și apropiații pentru a mai afla noutăți. Între timp, fata sa se zbate între viață și moarte, fiind operată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: