Home » Social » Accident auto groaznic la Sapte Case (Crasna). Soferul este mort

Accident auto groaznic la Sapte Case (Crasna). Soferul este mort

de Marian MOCANU
Un groaznic accident auto s-a petrecut duminica dimineață în apropierea localității Costești. Într-o curbă, din cauza ploii și a vitezei, un autoturism condus de un bârlădean a intrat în parapeții de pe marginea drumului. Șoferul a murit pe loc, fiind efectiv străpuns de o bară metalică din parapeți, iar mașina a ajuns un morman de fiare. 
In aceasta dimineata, un bârlădean în vârstă de 75 de ani și-a găsit un tragic sfârșit în urma unui accident rutier petrecut în apropierea localității Costești. Bărbatul se afla la volanului unui autoturism Volkswagen Polo și se deplasa de la Crasna spre Bârlad când, în apropierea punctului numit Șapte Case, din cauza vitezei și a carosabilului umed, a acroșat un parapet metalic de potecție.
Impactul a fost atât de puternic încât una din barele parapetului a intrat prin parbriz și l-a sfârtecat pe șofer, iar mașina a ajuns un morman de fiare, fiind practic ruptă în două pe lungime.
Paramedicii ajunși la fața locului, nu au mai avut ce face, șoferul decedând pe loc din cauza impactului. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui pentru a scoate bucățile de corp omenesc dintre fiarele contorsionate ale mașinii.
„La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Poliției rutiere din cadrul IPJ Vaslui care efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a modul în care s-a produs evenimentul. Cel mai probabil, accidentul s-a produs în urma neadaptării vitezei la condițiile de trafic în condițiile unui carosabil umed”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

About Tehno Redactor