Home » Sport » Locul 4 pentru șahiștii hușeni

Locul 4 pentru șahiștii hușeni

de Marian MOCANU

În perioada 2-9 octombrie, la Slănic Moldova, Petroșani si Galați a avut loc o nouă ediție a campionatelor naționale rezervate echipelor de divizia B la șah. Din seria consumată la malul Dunării a făcut parte și formația Realitatea Huși, o prezență tradițională la această competiție.

Ca de obicei, reprezentanții județului nu s-au făcut de râs, ei clasându-se în final pe locul 4, cu 9 puncte (16,5 puncte la cele patru mese), din 10 echipe participante. De remarcat faptul că trupa compusă din Cornel Marius Ursan, Willy Hanga, Vasile Marian, Sergiu Andrei Dinu și Alexandru Gabriel Aliciuc a acumulat același număr de puncte ca ocupanta locului 3, CS Șah Club Galați, departajarea făcându-se la numărul de puncte acumulate pe mese. Cornel Ursan a adus echipei 3,5 puncte, Vasile Marian 5 puncte, Sergiu Dinu 5,5 puncte, primul la masa 3 si Alexandru Gabriel Aliciuc, cu 2,5 puncte.

Rezultatele înregistrate de cei de la Realitatea: 1,5-2,5 cu CSU București, 0,5-3,5 cu CS Șah Club Galați, 4-0 cu CS Micul Prinț Brăila II, 3-1 cu Genius Galați, 2-2 cu Clubul de Șah Diana Galați I, 3-1 cu CS Micul Prinț Brăila I și 2,5-1,5 cu Smart Galați. Așadar, după un inceput ezitant, soldat cu două eșecuri, hușenii au evoluat din ce in ce mai bine, acumulând patru victorii și o remiză. Formația Clubul de Șah Diana Galați I a promovat in Divizia A, cu 12 puncte, din 14 posibile.

de Marian MOCANU În perioada 2-9 octombrie, la Slănic Moldova, Petroșani si Galați a avut loc o nouă ediție a campionatelor naționale rezervate echipelor de divizia B la șah. Din seria consumată la malul Dunării a făcut parte și formația Realitatea Huși, o prezență tradițională la această competiție. Ca de obicei, reprezentanții județului nu s-au făcut de râs, ei clasându-se în final pe locul 4, cu 9 puncte (16,5 puncte la cele patru mese), din 10 echipe participante. De remarcat faptul că trupa compusă din Cornel Marius Ursan, Willy Hanga, Vasile Marian, Sergiu Andrei Dinu și Alexandru Gabriel Aliciuc a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor