Home » Politic » Fostii PRM-isti vasluieni rad copios pe seama Oanei Zăvoranu, care se viseaza urmasa pe tronul lui Vadim

Fostii PRM-isti vasluieni rad copios pe seama Oanei Zăvoranu, care se viseaza urmasa pe tronul lui Vadim

de Marian MOCANU

Deși, chiar înainte de moartea întemeietorului său, Corneliu Vadim Tudor, Partidul România Mare era aproape desființat, încă se mai găsesc nostalgici după vremurile bune care ar dori să preia șefia partidului. Printre ei, Oana Zăvoranu care, după ce a terminat problemele legate de moștenire, ar vrea să reintre în politică, preluând șefia PRM. Ea reclamă că Vadim Tudor i-ar fi lăsat partidul cu limbă de moarte și amenință că va da în judecată fiica cea mare a „Tribunului” pentru că i-ar fi stricat imaginea publică. Foști lideri vasluieni ai PRM au râs copios la aflarea veștii. „La așa partid, așa oameni!”, a fost una din replici.

Oana Zăvoranu, cunoscută ca om de televiziune în special datorită scandalurilor în care a fost implicată, a starnit ilaritate in randul publicului, dupa ce a anunțat că dorește să preia președenția Partidului România Mare. Intr-un interviu dat de Oana unui tabloid, Corneliu Vadim Tudor ar fi intenționat să o numească secretar general al PRM, înainte să moară. Vedeta a spus că ea este singura persoană în stare să conducă partidul, considerandu-se si tinerica [i potrivita: „Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii sunt de partea mea, am suflu și penetrare în rândul maselor. Am banii necesari să susțin campanii electorale demne de a ridica acest partid unde trebuie. Funar sau altcineva nu poate duce partidul unde pot eu”. Ea și-a anunțat intrarea în politică printr-un nou scandal, anunțând că le va da în judecată pe fetele lui Vadim Tudor care, prin declarațiilor lor, i-ar fi stricat imaginea publică.

Nu se știe ce partid vrea vedeta să conducă, câtă vreme PRM s-a destrămat, foștii membri înființând alte formațiuni politice. Spre exemplu, toți primarii vasluieni care câștigaseră alegerile pe listele PRM au trecut la alte partide.

Contacta]i de reporterii nostri, foștii lideri ai organizației judetene au râs copios la auzul anunțului făcut de Zăvoranca. Ei nu pot uita vremea cand,  numită de Vadim Tudor drept purtător de cuvânt al partidului, ea a fost dată afară, în urma unui scandal monstru mediatizat pe toate posturile de televiziune, tot de el.

„Este gluma anului! Când a fost adusă Oana Zăvoranu în PRM, eu am vrut să-mi dau demisia! Acum nu are decât să preia șefia partidului, dacă mai are ce prelua! Din cauza scandalurilor interne, și mai ales după moartea președintelui Vadim Tudor, partidul s-a destrămat, la nivel național rămânând o singură filială jude]eana, cea de la Vaslui, condusă de colonelul Focșa și din care mai fac parte câțiva nostalgici. Restul, mulți dintre noi excluși din partid fără vreo altă vină decât că am dorit binele acestei formațiuni politice cândva de top, am pus bazele unui nou partid, Frontul Demnității și Identității Naționale, condus de Corneliu Ciontu. Zăvoranca nu are decât să preia conducerea partidului, sau a ce a mai rămas din el. În mod sigur și puținii membri rămași vor fugi care încotro la auzul acestei vești!”, ne-a declarat Toader Ignat, fostul președinte al organzației județene a PRM Vaslui.

La rândul său, Corneliu Bichineț, fost membru de bază al PRM, actualmente membru PNL, a declarat: „Nu mă interesează subiectul! Nu mai sunt de multă vreme membru al acelui partid, astfel că nu vreau să fac niciun fel de comentariu asupra acestei chestiuni!”.

Corneliu Bichineț, după ce a fost unul dintre cei mai importanți exponenti ai PRM, câștigând chiar și șefia Consiliului Județean Vaslui, a părăsit partidul în urma unui conflict cu Corneliu Vadim Tudor, chiar în perioada în care Oana Zăvoranu răspundea de imaginea acestei formațiuni politice.

de Marian MOCANU Deși, chiar înainte de moartea întemeietorului său, Corneliu Vadim Tudor, Partidul România Mare era aproape desființat, încă se mai găsesc nostalgici după vremurile bune care ar dori să preia șefia partidului. Printre ei, Oana Zăvoranu care, după ce a terminat problemele legate de moștenire, ar vrea să reintre în politică, preluând șefia PRM. Ea reclamă că Vadim Tudor i-ar fi lăsat partidul cu limbă de moarte și amenință că va da în judecată fiica cea mare a „Tribunului” pentru că i-ar fi stricat imaginea publică. Foști lideri vasluieni ai PRM au râs copios la aflarea veștii. „La…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: