Home » Sport » Sezon bun pentru luptători

Sezon bun pentru luptători

de Marian MOCANU

În ultima perioadă reprezentanții secției de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui au obținut succese pe plan național dar și internațional.

Neculai Beligan și Vasile Frățilă

Neculai Beligan și Vasile Frățilă

Dacă la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă pentru seniori de la Mangalia a fost cucerită o prețioasă medalie de argint, prin Andreea Păuc, la cele din țară au fost aduse locuri fruntașe de către juniori și cadeți. La Campionatele Naționale de cadeți de la Constanța, Oana Atănăsoi (65 kg) și Bianca Antochi (60 kg) au intrat în posesia medaliilor de argint și respectiv bronz. În intervalul 28-30 august, tot la Mangalia, Maria Deliu (categoria 50 kg), Andreea Păuc (60 kg) și Lascăr Rotaru (80 kg) au cucerit medalii de bronz. În această lună au avut loc concursurile pe zone la copii I și II. Copiii I s-au întrecut la Buzău iar copiii II în același județ, la Nehoiu. Nu mai puțin de 30 de sportivi (14 la copii I și restul la copii II) au obținut dreptul de a fi prezenți la finalele de la Târgu Mureș, care se vor desfășura în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

Conform celor precizate de antrenorii Neculai Beligan și Vasile Frățilă se dorește cucerirea a cel puțin trei-patru medalii.

Totodată sportivii se pregătesc pentru alte două competiții: Campionatele Naționale Under 23 (pentru sportivi până în 23 de ani), ce se desfășoară din intervalul 6-8 noiembrie la Odorheiu Secuiesc și Cupa României pentru juniori, în perioada 20-22 noiembrie, întrecere care va avea loc la București. ”Suntem în general mulțumiți de rezultatele obținute. Însă se poate și mai bine. Oricând este loc de mai bine. Ne dorim câteva medalii și la copii I și II. Dar știți cum se spune: copiii nu concurează singuri. Vin sportivi buni și foarte buni din toată țara. Dorim să-i mulțumim și colegului nostru de la centrele de pregătire de la Ferești și Dănești, Marian Sluser, care ne ajută permanent cu rezultate ce se văd”, ne-au mai spus antrenorii.

de Marian MOCANU În ultima perioadă reprezentanții secției de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui au obținut succese pe plan național dar și internațional. Dacă la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă pentru seniori de la Mangalia a fost cucerită o prețioasă medalie de argint, prin Andreea Păuc, la cele din țară au fost aduse locuri fruntașe de către juniori și cadeți. La Campionatele Naționale de cadeți de la Constanța, Oana Atănăsoi (65 kg) și Bianca Antochi (60 kg) au intrat în posesia medaliilor de argint și respectiv bronz.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor