Home » Justitie » Gașcă de tineri hoți din Cozmești, prinsă de polițiști

Gașcă de tineri hoți din Cozmești, prinsă de polițiști

de Marian MOCANU 
Patru tineri cu vârste între 12 și 18 ani din Cozmești au fost identificați de polițiști ca fiind autorii unui furt dintr-o locuință din comună. În timp ce doi dintre ei stăteau de pază, alți doi (frați, în vârstă de 18, respectiv 15 ani) au intrat în locuință, de unde au furat trei telefoane și un GPS. Singurul major dintre hoți, se pare chiar șeful găștii, a fost reținut preventiv și înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă. 
Trei copii din comuna Cozmești, „îndrumați” de un al patrulea, în vârstă de 18 ani și-au pus în cap sa se lanseze în cariera de hot. La începutul săptămânii trecute, știind că proprietarul unei locuințe din sat este plecat de acasă, hoții au dat lovitura, furând din locuință trei telefoane mobile, un dispozitiv GPS și alte lucruri ușor de ascuns și, mai ales, de vândut, în valoare totală de 400 lei.
Alertați de proprietar, polițiștii Secției 2 rurale i-au identificat repede pe hoți. Polițiștii au aflat și modul în care cei patru au „operat”. Cei mai mici dintre membrii găștii au stat de pază, în timp ce alți doi, frați, în vârstă de 18, respectiv 15 ani, au intrat în casă și s-au pus pe cotrobăit, căutând în mod special obiecte de valoare, puțin voluminoase.
Ulterior, polițiștii l-au reținut pe Robert M. tânărul în vârstă de 18 ani care a orchestrat furtul. El a fost înaintat procurorilor Parchetului de pe Lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
de Marian MOCANU  Patru tineri cu vârste între 12 și 18 ani din Cozmești au fost identificați de polițiști ca fiind autorii unui furt dintr-o locuință din comună. În timp ce doi dintre ei stăteau de pază, alți doi (frați, în vârstă de 18, respectiv 15 ani) au intrat în locuință, de unde au furat trei telefoane și un GPS. Singurul major dintre hoți, se pare chiar șeful găștii, a fost reținut preventiv și înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă.  Trei copii din comuna Cozmești, „îndrumați” de un al patrulea, în vârstă de 18…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: