Home » Administratie » Vasluiul sub lupă! – Facem într-un an cât alții într-o luna

Vasluiul sub lupă! – Facem într-un an cât alții într-o luna

Săptămâna trecută au reînceput lucrările de  pietruire a străzii Ștefan cel Mare. Se pare ca de data asta, muncitorii au ceva mai mult spor. În două zile au reușit să paveze circa 16 – 20 de metri pătrați, cam tot atât cât lucrau într-o întreagă săptămână, în timpul verii.

O fi, n-o fi impresionant, bunicii sa ne judece, dar nu prea sunt șanse să ieșim bine la judecata. Bătrânii povestesc că, pe timpul regelui Carol, pietruirea cu granit a străzii Vasile Alecsandri s-a făcut în doar o săptămână. E adevarat lucrarea a fost executată cu meșteri special aduși din Italia. În zilele noastre, pentru o lucrare chiar de mai mică anvergură este nevoie de aproape un an!

Dar sa nu disperam. S-ar putea ca termenul de 31 decembrie pe care-l are Primăria Vaslui pentru finalizarea tuturor lucrărilor prevăzute în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană finanțat cu bani europeni să fie respectat. Asta incluzând și ulterioarele reparații ale dalelor din Centrul Civic care deja au crăpat, nu din pricina traficului pietonal din zonă, ci a proastei execuții a lucrărilor. De aproape doi ani, traficul prin centrul orașului a fost restricționat din cauza lucrărilor de reabilitare a principalei străzi a orașului. Cu toții, șoferi sau simpli pietoni, așteaptă finalizarea lucrărilor! (Marian MOCANU)

Săptămâna trecută au reînceput lucrările de  pietruire a străzii Ștefan cel Mare. Se pare ca de data asta, muncitorii au ceva mai mult spor. În două zile au reușit să paveze circa 16 – 20 de metri pătrați, cam tot atât cât lucrau într-o întreagă săptămână, în timpul verii. O fi, n-o fi impresionant, bunicii sa ne judece, dar nu prea sunt șanse să ieșim bine la judecata. Bătrânii povestesc că, pe timpul regelui Carol, pietruirea cu granit a străzii Vasile Alecsandri s-a făcut în doar o săptămână. E adevarat lucrarea a fost executată cu meșteri special aduși din Italia. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor