Home » Administratie » Palatului Comunal Bârlad, la ceas aniversar

Palatului Comunal Bârlad, la ceas aniversar

de Mihaela NICULESCU

Astăzi se împlinesc 81 de ani de la ridicarea clădirii administrative Palatul Comunal Bârlad, sediul actual al Primăriei și Consiliului Local Municipal. A devenit deja o tradiție sărbătorirea anuală a Palatului Comunal pe 21 octombrie, după o inițiativă a dr. Constantin Teodorescu, din anul 2009.

De la ora 15, la sediul Primăriei, vor avea loc mai multe activități dedicate acestei aniversări.

„Evenimentul va fi marcat printr-o expoziție de artă plastică organizată de Școala de Muzică și Arte Plastice «Nicolae Tonitza» în colaborare cu Liceul Pedagogic «Ioan Popescu» din Bârlad. De asemenea, va fi prezentat publicului și un recital susținut de elevi ai Școlii de Muzică «Nicolae Tonitza», laureați ai unor premii naționale și internaționale. Nu va lipsi nici simpozionul de comunicări științifice, într-o formulă coordonată de profesorul Marcel Proca”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

Sunt așteptați la Ziua Palatului Comunal elevi, bârlădeni iubitori ai istoriei urbei, reprezentanți ai administrației locale și ai instituțiilor culturale din oraș.

de Mihaela NICULESCU Astăzi se împlinesc 81 de ani de la ridicarea clădirii administrative Palatul Comunal Bârlad, sediul actual al Primăriei și Consiliului Local Municipal. A devenit deja o tradiție sărbătorirea anuală a Palatului Comunal pe 21 octombrie, după o inițiativă a dr. Constantin Teodorescu, din anul 2009. De la ora 15, la sediul Primăriei, vor avea loc mai multe activități dedicate acestei aniversări. „Evenimentul va fi marcat printr-o expoziție de artă plastică organizată de Școala de Muzică și Arte Plastice «Nicolae Tonitza» în colaborare cu Liceul Pedagogic «Ioan Popescu» din Bârlad. De asemenea, va fi prezentat publicului și un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: