Home » Justitie » Cum și-a convins o femeie agresorul să nu o mai violeze!

Cum și-a convins o femeie agresorul să nu o mai violeze!

de Marian Mocanu

Este vremea tulburelului, când unii vasluieni caută amor cu de-a sila, cazurile de acest gen înmulțindu-se în ultima perioadă. Un astfel de episod a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când o femeie în vârstă de 57 de ani a anunțat că a fost victima unei tentative de viol. Ea le-a povestit polițiștilor că totul s-a întâmplat miercuri, 21 octombrie, în cursul după-amiezii, în timp ce se deplasa pe un drum agricol ce face legătura între Huși și satul Bogdana Voloșeni, comuna Stănilești.
La un moment dat, ajunsă într-un loc mai pustiu, un bărbat care mergea pe același drum, a sărit la ea și a încercat s-o forțeze să întrețină relații sexuale. Femeia s-a opus și a reușit să-și convingă agresorul să renunțe. Ea a anunțat evenimentul a doua zi dimineața, polițiștii Secției de Poliție rurală 4 Huși identificându-l pe „iubărețul cu forța” în persoana lui Fănel Munteanu, în vârstă de 43 de ani, din Stănilești.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși și a emis pe numele lui Fănel Munteanu mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
de Marian Mocanu Este vremea tulburelului, când unii vasluieni caută amor cu de-a sila, cazurile de acest gen înmulțindu-se în ultima perioadă. Un astfel de episod a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când o femeie în vârstă de 57 de ani a anunțat că a fost victima unei tentative de viol. Ea le-a povestit polițiștilor că totul s-a întâmplat miercuri, 21 octombrie, în cursul după-amiezii, în timp ce se deplasa pe un drum agricol ce face legătura între Huși și satul Bogdana Voloșeni, comuna Stănilești. La un moment dat, ajunsă într-un loc mai pustiu, un bărbat care mergea pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: