Home » Administratie » Consilierii din opoziție și-au făcut datoria regulamentară și l-au criticat pe primarul Pavăl
Vasile Paval

Consilierii din opoziție și-au făcut datoria regulamentară și l-au criticat pe primarul Pavăl

O parte din consilierii din opoziție au criticat raportul primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, cu activitatea pe anul trecut, în cadrul ședinței ordinare de CL, considerând că datele prezentate reprezintă doar realizările executivului deși, în opinia lor, există și foarte multe probleme în oraș.

Ședința de Consiliu Local (CL) Vaslui de ieri s-a desfășurat în aceeași notă ca și cele anterioare, în care o parte din consilierii din opoziție au criticat executivul. Unul din punctele de pe ordinea de zi care a stârnit critici a fost cel cu privire la raportul primarului Vasile Pavăl, cu activitatea desfășurată în anul 2015. Consilierii din opoziție l-au atacat pe edilul vasluian, considerând că sunt prezentate prea în roz acțiunile primăriei, deși există în continuare foarte multe probleme în oraș.

Eu nu aș vedea situația atât de roz pe cât ați prezentat-o dumneavoastră. Viitorul este incert în municipiul Vaslui, firmele pleacă…An de an ne băgați pe gât încasările, că este grad mare de colectare de la populație. Acesta nu este meritul nostru, ci al contribuabililor, care sunt conștiincioși. Apoi, tot amendați șoferii, că parchează neregulamentar. Însă, vina nu este a lor, căci nu au alternativă”, a declarat, printre altele, consilierul local Alexandru Volocaru.

În apărarea primarului Pavăl a sărit unul dintre consilierii PSD, fost viceprimar al edilului în mandatul trecut.

Numai cine nu vrea să vadă nu vede ce s-a făcut în Vaslui. Tot timpul există această dorință de a excede. Desigur, multe din problemele ridicate de dumneavoastră, ca exemplu parcările, sunt în atenția executivului și acestea vor fi rezolvate”, a afirmat consilierul Valeriu Caragață.

Primarul Pavăl a ascultat până la sfârșit criticile și laudele aduse, însă a refuzat să ia cuvântul, deși și-a notat toate problemele ridicate. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor