Home » Sport » Elevii de la școlile speciale au concurat la Crosul Primăverii

Elevii de la școlile speciale au concurat la Crosul Primăverii

Peste 40 de copii vasluieni, de la școlile speciale, au concurat la Crosul Primăverii, competiție organizată de Direcția Judeteană de Sport și Tineret (DJST) Vaslui. Copiii au provenit de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Constantin Pufan” și Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Elisabeta Polihroniade”. Competiția s-a desfăsurat în Parcul Copou, la șase categorii: clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII, fețe și băieti. Primii trei de la fiecare categorie au fost premiați de organizatori cu diplome și medalii.

La clasele III-IV, fete, Cătălina Bălănescu, de la “Elisabeta Polihroniade”, a ocupat locul I. Pe doi s-a clasat Ana-Maria Crețu, de la același centru. În timp ce locul III a revenit Iulianei Jalbă de la Centrul “Constantin Pufan”.

crosul primaverii - scoli specializate9La clasele III-IV, băieți, Marian Pălea, de la Centrul “Constantin Pufan”, a ocupat prima poziție. Locul doi a fost ocupat de Cristi Țârțău de la Centrul “Elisabeta Polihroniade”. Iar pe trei s-a clasat Marian Grigore de la de la Centrul “Constantin Pufan”.

La clasele V – VI, fete, Fliorentina Popovici, de la Centrul “Elisabeta Polihroniade” a cucerit prima poziție. Pe doi s-a clasat Roxana Paraschiv, tot de la “Elisabeta Polihroniade”. Iar pe trei s-a clasat Nicoleta Budui, de la “Constantin Pufan”.

La clasele V – VI, băieți, cei de la Centrul “Elisabeta Polihroniade” au cucerit podiumul. Mihai Chelaru a ocupat locul I, Alin Ciobanu locul doi, iar Mihai Fitcoschi locul trei.

La clasele VII – VIII, fete, tot cei de la “Elisabeta Polihroniade” au cules laurii. Locul I a fost ocupat de Roxana Tudor, doi de Mădălina Tudor, iar III de Irina Lupu.

La clasele VII – VIII, băieți, primele două locuri au fost ocupate de Florin Moisei și Ionuț Varvara, de la “Constantin Pufan”. Pe trei s-a clasat Cosmin Pinzaru, de la “Elisabeta Polihroniade”. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: