Home » Sport » 11 sportivi de la CS “Liga de Est” Vaslui se pregătesc de Europene

11 sportivi de la CS “Liga de Est” Vaslui se pregătesc de Europene

În perioada 8 – 15 aprilie, 11 sportivi de la C.S Liga de Est” Vaslui participă la un stagiu de pregătire centralizată la Baia Mare. Cinci juniori și șase seniori vor reprezenta România, împreună cu alți liga estsportivi din țară, la Campionatul European de taekwondo, care va avea loc în perioada 28 aprilie – 1 mai, la Tampere (Finlanda). Este vorba despre juniorii Adelina Mihai, Maria Popa, Miruna Lupașcu, Mircea Hondru și Cosmin Butnaru, precum și seniorii Marcel Miron, Andra Ghețeu, Ștefan Frățian, Georgian Manea, Alin Zaharia și Alexandru Coroi. Ei vor fi însoțiți de antrenorul Mihai Hondru, care face parte din staff-ul tehnic federal.

“Sportivii noștri vor concura la mai multe probe individuale (tull, tehnici speciale, tull și spargeri forță) dar și împreună cu echipa. Deplasarea lor la pregătirea cu Lotul Național și la Campionatul European pentru juniori și seniori din Finlanda va fi suportată financiar de firmele SC The Mansion Advertising SRL, S.C. Badoterm-AMC, S.C. Filvas Servicom, SC Velabrum SRL, Awp România SA, SC Lexanca Food SRL, SC Nutriva SRL, SC A&A Invent SRL, SC Avalux SRL, SC Pacris SRL și tehnico – material de Primăria Vaslui, Consiliul Local Vaslui și Consiliul Județean Vaslui. Le mulțumim tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea taekwon-do-ului în județul Vaslui și urăm succes sportivilor nostri”, se arată într-un comunicat pe site-ul C.S “Liga de Est” Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...