Home » Social » Caz șocant în comuna Miclești! Copil de 10 ani abuzat sexual și umilit de doi băieți de 13 ani. Locuitorii comunei cer pedeapsă cruntă pentru perverșii care au nenorocit copilul

Caz șocant în comuna Miclești! Copil de 10 ani abuzat sexual și umilit de doi băieți de 13 ani. Locuitorii comunei cer pedeapsă cruntă pentru perverșii care au nenorocit copilul

de Marian MOCANU

Un băiat în vârstă de 10 ani dintr-o localitate vasluiană a fost abuzat sexual de doi adolescenți, cu doar trei ani mai în vârstă. Agresorii au filmat fapta, inclusiv momentul în care urinau pe victima care, șocată, plângea.

Chiar de ziua sa de naștere, când împlinea vârsta de 10 ani, un băiat din Chircești, comuna Miclești, a trecut prin cea mai umilitoare experiență. A fost acostat pe stradă de doi derbedei cu trei ani mai în vârstă, târât într-o anexă a unei case părăsite și obligat să întrețină cu ei sex oral, iar apoi unul dintre agresori a urinat pur și simplu pe el. Unul dintre violatori a filmat întreaga scenă, și, ca să se laude, a transmis filmulețul unui prieten. Acesta, consternat, i-a anunțat pe părinții copilului, care au făcut plângere la poliție.

Specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui vor consilia victima pentru ca aceasta să poată depăși trauma morală suferită. Lucrătorii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au declanșat o anchetă în acest caz, iar la audieri participă și un psiholog din cadrul IPJ.

Cazul a fost preluat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), biroul Vaslui, care au deschis un dosar în care cei doi adolescenți perverși sunt acuzați de viol și pornografie infantilă. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă ca, cel puțin până la împlinirea vârstei majoratului, să fie internați la Centrul de Reeducare Târgu Ocna, un fel de pușcărie pentru minori.

Cei doi băieți care au nenorocit din punct de vedere psihic un copil, și care provin din familii dezorganizate, par a fi un real pericol public. Nu cu mult timp în urmă, ei au încercat să violeze o copilă din Chircești, pe care au legat-o de un copac. Numai apariția unei sătence a salvat-o pe fetiță de la o soartă asemănătoare cu cea a băiatului abuzat zilele trecute.

Locuitorii din Miclești sunt oripilați de fapta comisă de cei doi derbedei și cer pedepsirea cu asprime a făptașilor. Mulți dintre cei care au vizualizat știrea pe internet cer introducerea castrării chimice, așa cum se practică în mai multe țări europene, pentru cei care se fac vinovați de viol, în special asupra minorilor.

La nivel național, numărul cazurilor de viol, inclusiv asupra minorilor sau în grup, a crescut în ultimii ani. Doar în județul Vaslui, în ultimii doi ani, au fost înregistrate peste 20 de astfel de cazuri, vârsta victimelor fiind de la 10 la 83 de ani. Mai mult, în unele cazuri, victimele au fost minori aflați în grija violatorilor sau chiar membri ai familiilor acestora.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: