Home » Justitie » Băiat bătut de tatăl unui tovarăș de joacă, la Văleni

Băiat bătut de tatăl unui tovarăș de joacă, la Văleni

de Marian MOCANU

“Vălenarii” nu se dezmint. Un bărbat din comuna vasluiană este cercetat pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tovarăș de joacă a fiului său. Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență.

Aflat în vizită la niște rude în comuna Văleni, un băiat în vârstă de 13 ani, a trăit cea mai neagră zi din viața lui. În seara de sâmbătă, doi aprilie, acesta se juca cu un copil din vecini. La un moment dat, el a fost luat la bătaie de tatăl acestuia, care a crezut că cei doi copii se ceartă. Bătut cu pumnii și picioarele, băiatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Mătușa minorului, care a anunțat evenimentul la numărul de urgență 112, a relatat că minorul în vârstă de 13 ani ar fi fost lovit de un bărbat. Polițiștii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...