Home » Sport » S-a încheiat sezonul regulat în Seria I din Liga a V-a

S-a încheiat sezonul regulat în Seria I din Liga a V-a

Duminică s-au disputat ultimele meciuri din Seria I, în cadrul Ligii a V-a de fotbal. În etapa a XIV-a liderul Victoria 2013 Muntenii de Jos a învins cu 2 – 1 (1 – 0) pe SC 2000 Lipovăț. De un meci mult mai disputat a avut parte noua ocupantă a locului doi, în ciuda faptului că la pauză avea 2 – 0. Viitorul Văleni a învins cu 4 – 3 pe Voința Ștefan cel Mare, într-un meci mai disputat decât ar fi prezis calculele hârtiei. Racova Pușcași a învins și ea Avântul Zăpodeni, scor 2 – 1. La sfârșitul sezonului regulat, Victoria 2013 Muntenii de Jos ocupă primul loc, cu 26 de puncte. Pe doi se află Viitorul Văleni, cu 24 de puncte. Pe trei, Avântul Zăpodeni, cu 23 de puncte. Iar pe patru Racova Pușcași, cu 21 de puncte.

Duminica viitoare, vor începe meciurile din mini play-off-ul Seriei 1, dar și jocurile din play-out.

În etapa a 14- a Seriei II, din Liga a V-a, liderul Star Tătărani a învins-o cu 13 – 1 pe FC Zimbru Spătaru. Iar Dinamic Boțești a învins-o pe LPS Vaslui. Cu 23 de puncte, rămâne la două lungimi în spatele ocupantei primului loc.

În Seria a III-a Juventus Fălciu a învins greu în deplasarea de la FDR Tutova. Deși la pauză avea 3 – 1, scorul final a fost 4 – 3, în repriza secundă gazdele fiind mai inspirate. Unirea Alexandru Vlahuță a învins și ea, scor 4 – 1 pe Avântul Băcăni. După ce la pauză era condusă cu 1 -0, s-a dezlănțuit în partea secundă pentru a câștiga clar. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: