Home » Sport » Victoria Unistil păstrează suspansul la minifotbal

Victoria Unistil păstrează suspansul la minifotbal

Victoria Unistil a învins în ultima etapă PNV, scor 4 – 0, și a urcat pe poziția a doua în clasament. Cu 29 de puncte (nouă mai puțin decât Inter Traian) și un meci mai puțin decât liderul campionatului, titlul devine pentru campioana de anul trecut un obiectiv ceva mai realist. Mai sunt de jucat șase etape, iar etapa a XX-a va aduce primele două

Inter Traian

Inter Traian

clasate față în față într-un duel care ar putea decide campioana.

Inter Traian a învins și ea în meciul disputat contra celor de la Red Star, scor 5 – 2 și nu pare să se predea foarte ușor. „Interistii” au obținut până acum 12 victorii, doar două rezultate de egalitate și au pierdut o singură dată. Spartanii au învins în două rânduri Simba, sâmbătă, după ce au disputat cu aceștia și partida restantă din tur. A fost 3 – 0 și 3 – 2 pentru Spartanii, care a urcat pe cinci. FC Zimbru a învins și ea, scor 5 – 2 pe Redcon1/ Morandi.

Inter Traian va întâlni în etapa următoare formația PNV, singura care a reușit să o învingă în această ediție de campionat, scor 3 – 1. În timp ce Victoria Unistil întâlnește un adversar ceva mai accesibil, FC Zimbru. Campioana en-titre a învins în meciul din tur cu 2 – 0. Simba va întâlni Red Star, în timp ce Spartanii se duelează cu lanterna roșie, Redcon1/Morandi.

Inter Traian nu se sperie

bogdan gheorghita1

Bogdan Gheorghiță

Dacă noi câștigam cele două meciuri cu Simba și Victoria Unistil am fi avut mai multe puncte și s-ar fi speculat mai puțin. Dar noi am obținut totuși două egaluri cu două dintre cele mai bune echipe din campionat. Nu le-am considerat eșecuri și nu considerăm că i-am relansat. Cu Victoria am fost egalați în ultimul minut, iar cu Simba am dominat și am luat goluri în urma a două faze fixe. Am scăpat acum de aceste meciuri și avem un program mai ușor. Au jucători experimentați, este greu să îi domini un sezon întreg cum am făcut noi anul acesta. Nu ne-am culcat pe o ureche, eram siguri că vor reveni în luptă, mai ales prin faptul că noi am pierdut jucători destul de importanți. Este vorba de cel mai bun jucător al nostru, dar și din întreg campionatul, Petronel Cumpănă, care a plecat în Anglia. Nu este ușor să înlocuiești un astfel de jucător. I-am pierdut și pe fundașul Manea și Dublea, alți jucători de clasă. De mult am spus că Victoria este principală noastră contracandidată, în ciuda poziției din campionat. PNV-ul a pornit foarte puternic în startul sezonului, dar noi știm că e o echipă de locurile 3 – 4. Din punctul nostru de vedere suntem pe drumul cel bun care ne va permite să ne atingem obiectivele, să cucerim campionatul și cupă. Pentru Victoria Unistil ultimele rezultate trebuie văzute ca fiind absolut normale. E adevărat că vor mai fi meciuri grele, probabil vom mai pierde până la final, așa e în fotbal, dar suntem foarte încrezători. Ei sunt la nouă puncte în urma noastră iar restanța pe care o au este cu Simba, care este o echipă puternică și a mai obținut rezultate bune. În tur de exemplu Simba a învins Victoria Unistil. Orice se poate întâmplă, însă cred că păstrăm prima șansă și Victoria nu e atât de aproape pe cât s-ar crede”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, manager la Inter Traian.

După 15 runde în clasament conduce Inter Traian (38 puncte), urmată de Victoria Unistil (29 puncte), PNV (29 puncte), Simba (26 puncte), Spartanii (20 puncte) , Zimbru (18 puncte), Red Star (10 puncte) și Redcon 1 / Morandi (1 punct). (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: