Home » Sport » Echipa de volei masculin a LMK Vaslui a luat bronzul la etapa zonală

Echipa de volei masculin a LMK Vaslui a luat bronzul la etapa zonală

Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui a cucerit bronzul la etapa zonală a ONSS la volei masculin, competiție desfășurată weekendul trecut, la Fălticeni. S-au prezentat toate cele șase echipe din zona Moldovei – Iași, Vaslui, Neamț, Suceava, Bacău și Botoșani.

Băieții antrenați de profesoara Tincuța Posteucă au disputat seria cu Piatra Neamț și Iași. Fiecare a jucat cu fiecare, iar apoi locurile trei, doi și unu din cele două serii au jucat între ele. Echipa de băieți a liceului vasluian a avut o prestație reușită și a terminat pe locul doi în grupă, după ce a învins Liceul „Petru Poni” Iași, cu 2 – 0 la seturi. Cu LPS Piatra Neamț vasluienii au pierdut cele două seturi, la 19, respectiv 16, după un joc destul de reușit. În duelul pentru locurile 3 – 4, LMK Vaslui a învins fără drept de apel Colegiul Național “A.T. Laurian” Botoșani, scor 2 – 0 la seturi.

În finala competiției Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni, gazda competiției, a învins LPS Piatra Neamț și va participa la turneul final.

“Copiii mei s-au comportat foarte bine. Cu LPS Piatra Neamț am practicat un joc bun, ținând cont de faptul faptul că echipa lor provine de la un liceu cu program sportiv. Reprezentanții celor de la Fălticeni și Piatra Neamț s-au arătat interesați de doi – trei copii, pentru a-i coopta în voleiul de performanță. Dacă s-ar fi jucat în cruce în fazele superioare aveam șanse considerabile să obținem locul doi. Mulțumesc sponsorilor Vascar și Safir, fără de care n-am fi putut participă la o etapa zonala”, ne-a declarat Tincuța Posteucă, profesoară la LMK Vaslui.

Echipa de volei băieți a LMK Vaslui a fost formată din Francisc Humă Ciobanu, George Moldoveanu, Albert Gavrilescu, Iulian Cumpănă, Vlad Viziteu, Daniel Târnoveanu, Andrei Cohai, Lucian Budeanu și Robert Cojoc. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: