Home » Justitie » Polițist rănit în urma unui accident petrecut în fața Centrului de Afaceri

Polițist rănit în urma unui accident petrecut în fața Centrului de Afaceri

Un polițist în vârstă de 36 de ani, lucrător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, a ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident petrecut în fața Centrului de Afaceri Vaslui, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un alt autoturism.

Accident spectaculos petrecut în fața Centrului de Afaceri Vaslui, l-a intersecția dintre străzile Decebal și Ștefan cel Mare, al cărui victimă a fost un polițist. Un șofer de 32 de ani, din localitatea ieșeană Bârnova, nu a respectat indicatorul „oprire” și a intrat în plin cu autoturismul în mașina condusă de polițist, care circula regulamentar pe bulevardul Ștefan cel Mare, din direcția Muntenii de Jos către centrul orașului.

„În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 36 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii l-au diagnosticat cu politraumatism. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto din județul Iași pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: