Home » Monden » Se recăsătoresc! Nuntă cu repetiție pentru BIANCA DRĂGUȘANU și VICTOR SLAV

Se recăsătoresc! Nuntă cu repetiție pentru BIANCA DRĂGUȘANU și VICTOR SLAV

Bianca Drăgușanu și-a îndeplinit visul. După ce relația cu Victor merge strună și au lăsat deoparte certurile, în scurt timp pe cei doi îi va vizita și barza. Bianca a declarat în nenumărate rânduri că își dorește foarte mult un copil, iar pentru asta s-a pregătit ca la carte, a luat cu trei luni înainte acid folic, a făcut teste de ovulație, s-a odihnit mai mult decât de obicei și a mers cât de des a putut la biserică.

De altfel , Bianca este o persoană credincioasă, de mulți ani ea ține post în fiecare zi de miercuri și vineri. Iată că rugăciunile s-au îndeplinit, iar Bianca este însărcinată în nouă săptămâni. Bia a stabilit deja și unde va naște, într-o clinică privată din București.

Cel mai probabil, nașii copilului vor cei care i-au cununat pe cei doi în 2013, prietenii lor din Deva, Monica și Cristi Glodean, care, de altfel au fost alături de Bianca în toată această perioadă, chiar și atunci când a fost depărțită de Victor.

Mai mult decât atât, Victor și Bianca își doresc ca înaintea nașterii copilului lor să își oficializeze din nou relația, mai exact să se căsătorească în fața ofițerului stării civile.

Bianca Drăgușanu se pregătește să se mărite din nou cu Victor Slav.
Bianca Drăgușanu se pregătește să se mărite din nou cu Victor Slav.

Bianca și Victor formează un cuplu de la începutul anului 2013. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea ‘’Dansez pentru tine’’, unde au dansat împreună.  În septembrie 2013, cei doi s-au căsătorit, iar în februarie 2014 au divorțat. Deși toată lumea era convinsă că cei doi nu vor mai fi vreodată împreună, iată că au reușit să închidă gura răutăcioșilor și formează un cuplu, iar în septembrie vor deveni părinți.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: