Home » Sport » Juniorii III de la LPS Vaslui se vor lupta pentru titlu la Caracal

Juniorii III de la LPS Vaslui se vor lupta pentru titlu la Caracal

Juniorii III de la LPS Vaslui și-au aflat marți adversarii de la primul turneu semifinal, din 22 – 24 aprilie. Elevii antrenați de Laurențiu Cozma întâlnesc în grupa I pe omologii lor de la Caracal, C.S.M Ploiești și C.S.S Baia Mare. LPS Vaslui a depus o cerere pentru a organiza turneul, dar prioritate au cei din Caracal, pentru că au terminat pe primul loc în seria lor.

Vasluienii au terminat pe locul doi al doilea turneu de sală, cu 50 de puncte, cu zece mai puțin decât LPS Suceava și patru mai multe decât LPS Iași, ocupanta locului trei.

laurentiu cozma

Laurentiu Cozma

“Nu am văzut meciuri ale adversarelor pentru a mă putea pronunța, însă cred că va fi o confruntare echilibrată, prin prisma victoriilor obținute de fiecare echipă. Mă aștept să ne calificăm, copiii sunt sănătoși și sper să se mobilizeze. Își doresc foarte mult să facă o figură frumoasă, fiindcă și la minihandbal și la juniori IV au fost la turneul semifinal. Din păcate o schimbare de regulament de acum doi ani, la juniori IV, ne-a scos din turneul final. Anul acesta sunt dornici să se afirme și cred că vor face spectacol”, ne-a declarat Laurențiu Cozma.

Din lotul echipei fac parte portarii Ionuț Ciup și Andrei Amariței, alături de jucătorii de câmp Alexandru Brânză, Andrei Simion, Eduard Turcu, Alexandru Crețu, Cătălin Brăescu, Alexandru Cucu, Ștefan Teslariu, Tudor Guguleț, Sebastian Grigoraș, Rareș Lupu, Vlad Hușanu, Radu Bortă și Gabriel Lupu.

Din cele 32 de echipe participante vor rămane 16 care var participa la al doilea turneu semifinal. Acesta va fi organizat pe teren neutru. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...