Home » Social » Tânăr de 25 de ani, tată a doi copii, găsit spânzurat în podul blocului în care locuiau părinții

Tânăr de 25 de ani, tată a doi copii, găsit spânzurat în podul blocului în care locuiau părinții

Un tânăr de 25 ani, din Vaslui, tată a doi copii, a fost găsit spânzurat, vineri, în podul blocului în care locuiesc părinții săi, după trei zile de căutări ale familiei, polițiștii găsind în buzunar un bilet în care scria că își cere iertare familiei și că își iubește copiii.

Tragedie într-o familie din Vaslui. Trupul unui tânăr de 25 de ani a fost descoperit în podul unui bloc din municipiul Vaslui de către un locatar, care ulterior a sunat la numărul de urgență. Cadavrul bărbatului a fost coborât de către un echipaj de pompieri, având în vedere accesul dificil sub șarpanta de care era spânzurat tânărul. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit într-unul din buzunarele sinucigașului un bilet în care scria că își cere iertare familiei și că își iubește copiii. Tânărul dispăruse de acasă de trei zile.

„Familia nu a făcut niciun fel de sesizare la Poliție cu privire la dispariția bărbatului. În acest caz va fi dispusă autopsia în vederea stabilirii cauzei decesului”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Tânărul de 25 de ani care s-a sinucis era căsătorit și avea doi copii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: