Home » Administratie » Crosul Primăverii de la Todirești și-a premiat învingătorii!

Crosul Primăverii de la Todirești și-a premiat învingătorii!

Zeci de copii au participat săptămâna trecută la Crosul Primăverii de la Todirești, competiție organizată de Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Vaslui, în colaborare cu Școala Gimnazială „Gheorghe Cioată” Todirești.

Competiția a adus la start fete și băieți la câte trei categorii: clasele III-IV, V-VI și VII-VIII. La clasele III-IV, fete, s-a remarcat Diana Savin, urmată în clasament de Maria Rotariu și Gabriela Jigoreanu. La băieți învingător a fost Cosmin Gavril, iar pe locurile II și III s-au clasat Cristi Manolache și Antonio Pruteanu. La clasele V-VI, Petronela Buleandră a câștigat competiția fetelor, iar pe următoarele două locuri s-au clasat Cerasela Munteanu și Crina Soroceanu. La băieți, învingător a fost Ilie Cojan, urmat de Marian Bitoi și Cosmin Manolache. Elevii campioni la clasele VII-VIII au fost Maria Zota și Ionuț Bazan. Aceștia au fost urmați în clasament de Mădălina Rotariu și Mihaela Barnea, respectiv Cornel Damian și Petru Antoneag. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui a premiat câștigătorii cu diplome, medalii și tricouri.

Raducu1„Noi avem o colaborare cu toate școlile și primăriile din județ, indiferent de distanță și avem cam 150 de acțiuni, dintre care 50 sunt la nivelul orașelor și 100 la nivel de comune, în mediul rural. Cu Todireștiul avem o relație mai veche, competiția a fost popularizată tot mai bine de la an la an. Anul acesta am avut parte de o participare numeroasă, colaboratorii noștri de acolo, Școala Gimnazială „Gheorghe Cioată” dar și Primăria Todirești s-au achitat bine de sarcinile de promovare a acțiunii, care s-a bucurat de succes”, ne-a declarat Radu Tatu, director D.J.S.T Vaslui. (George PROCA)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: