Home » Sport » Juniorii U18 de la CSS Bârlad, încă neînvinși

Juniorii U18 de la CSS Bârlad, încă neînvinși

Juniorii U18 de la CSS Bârlad au învins, duminică, formația LPS Suceava, scor 26 – 10. Meciul din deplasare, jucat pe stadionul Unirea din Suceava, a adus a șasea victorie pentru bârlădeni, din tot atâtea meciuri, în această ediție de campionat.  CSS Tecuci a învins și ea în deplasarea de la LPS Focșani, scor 24 – 19, în timp ce CS Politehnica Unirea Iași a învins pe CTTV Galați cu 29 – 0.

În etapa următoare, pe 17 aprilie, bârlădenii primesc pe Stadionul Rulmentul vizita ieșenilor, în timp ce focșănenii primesc pe Stadionul Tineretului vizita gălățenilor.

Bârlădenii sunt pe primul loc în clasament, cu 29 de puncte. Au primit în urma evoluțiilor convingătoare și cinci puncte bonus. Cu doar 37 de puncte primite și nu mai puțin de 229 marcate sunt încă neînvinși.

CSS Tecuci, ocupanta locului doi, e la nouă puncte în urma CSS Bârlad, în timp ce ieșenii sunt pe trei, cu 16. Au mai rămas de disputat patru etape, ultima fiind programată pe 29 mai.

“A fost un meci foarte viu disputat, foarte frumos, în urma căruia echipa Under 18 a obținut un rezultat deosebit. Felicit echipa și sper sa continue cu aceeași determinare”, ne-a declarat Ioan Harnagea, director CSS Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...