Home » Administratie » Primăria Vaslui ne scapă și de focarul de infecție de la Cinematograful „Independența”

Primăria Vaslui ne scapă și de focarul de infecție de la Cinematograful „Independența”

Primăria Vaslui va face lucrări de igienizare și la Cinematograful „Independența”, după ce o acțiune similară s-a desfășurat în această primăvară și la Cinematograful „Modern”, de unde au fost scoase tone de gunoaie și chiar animale moarte.

Cel de-al doilea cinematograf din municipiul Vaslui aflat în proprietatea Regiei de Distribuție și Exploatare a Filmelor va intra în atenția autorităților locale. Chiar din această săptămână, întreaga clădire în care, până în urmă cu vreo 15 ani, se difuzau filme pe marile ecrane, va fi igienizată de către angajații societății de salubrizare. Așa cum s-a întâmplat și la Cinematograful „Modern”, reprezentanții primăriei se așteaptă să scoată tone de mizerie din interior, având în vedere că întreaga construcție a fost lăsată în paragină. De altfel, în trecut, sala de spectacole a luat foc din cauza deșeurilor incendiate de către oamenii străzii aciuați în cinematograf, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Trebuie să scăpăm odată și de acest focar de infecție, după ce, în sfârșit, am primit acceptul RADEF să intrăm în incinta cinematografului. Ne așteptăm ca aici să găsim chiar și mai mult gunoi ca la «Modern», având în vedere că în clădire au intrat și oameni fără adăpost”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

După acțiunea de igienizare, autoritățile vor proceda la fel ca și la Cinematograful „Modern”, în sensul montării unor panouri metalice pe ușile și geamurile fără sticlă pentru a preveni astfel pătrunderea animalelor în interior sau aruncarea de deșeuri de către diverse persoane. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: