Home » Sport » Spectacol în Liga a V-a de fotbal

Spectacol în Liga a V-a de fotbal

În play-off-ul seriei I Viitorul Văleni a terminat la egalitate, scor 2 – 2, cu Racova Pușcași. Echipa oaspete conducea la pauză cu 2 -1, dar inspirația gazdelor le-a adus în cele din urmă un punct. În alt meci, Avântul Zăpodeni a învins Victoria Muntenii de jos cu 1 – 0.

Meciul din play-out dintre Voința Ștefan cel Mare și SC 2000 Lipovăț s-a terminat nedecis, scor 2 – 2, toate golurile fiind marcate în prima repriză.

Etapa a 15-a din seria II a ligii a V-a a produs o surpriză, LPS Vaslui învingând echipa de pe locul doi, Star Tătărani, cu 2- 1. Dezondământul partidei a fost stabilit încă de la pauză, victorie pentru vasluieni, star tatarani - lps vasluicare au de două ori mai puține puncte în clasament. LPS Vaslui le-a refuzat astfel șansa celor de la Star Tătărani de a cuceri fotoliul de lider. Vulturul Bălteni a învins în alt meci, cu 10 – 0 ( 3 – 0) pe lanterna roșie FC Zimbru Spătaru. Dinamic Boțești are 26 de puncte, Star Tătărani 25, Vulturul Bălteni 19, LPS Vaslui 13, iar FC Zimbru Spătar 4. Au mai rămas de disputat câte patru meciuri, astfel că rezultatele din ultima etapă o păstrează pe Vulturul Bălteni în cursă, cu șanse de a accede în semifinalele Ligii a V-a.

Și în seria III s-a produs o surpriză, lanterna roșie Avântul Băcăni obținând a două victorie din aceasta ediție, scor 5 – 3 cu FDR Tutova (2 – 1). În derby-ul locurilor 1 și 2, Steaua Ivești a învins liderul Juventus Fălciu și s-a apropiat la doar două puncte de prima poziție. Cu patru partide rămase de disputat de fiecare echipa, Juventus Fălciu are 27 de puncte, Steaua Ivești 25, Unirea Alexandru Vlahuță 16, FDR Tutova 12 și Avântul Băcăni 7. (George PROCA)

About Tehno Redactor