Home » Administratie » Bârladul, tot mai mult la putere: un șef de promoție de la Colegiul „Gh. Roșca Codreanu”, purtător de cuvânt al Prefecturii Vaslui!

Bârladul, tot mai mult la putere: un șef de promoție de la Colegiul „Gh. Roșca Codreanu”, purtător de cuvânt al Prefecturii Vaslui!

Șefa de promoție a Colegiului „Gheorghe Roșca Codreanu” din anul 2003, Mihaela Grădinaru, a fost numită purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului a Județului Vaslui. „Freelance jurnalist și designer grafic” în ultimii nouă ani, tânăra de 35 de ani se simte onorată de învestitura sa la Palat și promite că se va pune „în slujba intereselor instituției”.

După două luni de la numirea sa în funcție, prefectul Daniel Olteanu și-a găsit, în sfârșit, purtătorul de cuvânt care să-l reprezinte în relațiile cu presa. După vreo două încercări la Vaslui, șeful Prefecturii s-a reorientat tot spre Bârlad, așa cum s-a întâmplat și cu directorul de Cancelarie. Astfel, a găsit un „freelance jurnalist” de pe meleagurile sale, cu un CV bogat pentru vârsta sa de 35 de ani: Mihaela Grădinaru. Șefă de promoție a Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu” – promoția 2003 – și absolventă a unei universități din Norvegia, Mihaela Grădinaru a preluat frâiele postului de purtător de cuvânt al Prefecturii Vaslui cu speranța că va reuși să fie liantul perfect dintre presă și instituția pe care o reprezintă.

Îmi doresc să transmit un mesaj foarte clar al instituției pentru publicul larg și pentru presă, să păstrez o legătură foarte bună, pe principii morale și de echitate, cu presa. Totodată, doresc să ofer o imagine cât mai clară asupra activității instituției pe care o reprezint”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Mihaela Grădinaru.

Prefectul Daniel Olteanu a explicat și motivele care au stat la numirea tinerei de 35 de ani pe postul de purtător de cuvânt al instituției: „Am căutat un om echilibrat, fără legături cu zona politică, neutru față de vreun trust de presă, pentru a nu crea animozități. O cunosc, am încrederea în ea și am certitudinea că va realiza o interfață reușită între Instituția Prefectului și presă”, a precizat Daniel Olteanu.

Ca ziarist, Mihaela Grădinaru și-a început cariera în anul 2001, ca redactor colaborator la Radio Vipp Bârlad. După patru ani, s-a reorientat către Iași, unde, timp de doi ani, a fost redactor-prezentator la Radio Nord-Est. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: