Home » Administratie » Directorii de școli care candidează la alegerile locale din iunie, sfătuiți să intre în concedii fără plată

Directorii de școli care candidează la alegerile locale din iunie, sfătuiți să intre în concedii fără plată

Directorii de unități de învățământ din județ care candidează la alegerile locale din iunie sunt sfătuiți de Inspectoratul Școlar să intre în concedii fără plată până după scrutinul din 5 iunie, dacă intenționează să-și facă în timpul programului campanie electorală.

Apropiata campanie electorală încinge deja spiritele în școlile din județ. De aceea, conducerea Inspectoratul Școlar Județean Vaslui este precaută și, pentru a preveni unele derapaje în unitățile de învățământ, le-a recomandat tuturor profesorilor care vor candida la alegerile din iunie să o lase ușor cu campania în școli. Mai mult decât atât, directorilor de unități de învățământ li s-a recomandat să-și ia concedii fără plată dacă vor candida pentru vreun post de primar sau consilier și au de gând cumva să-și facă în timpul programului campanie electorală.

Recomandarea a venit direct de la Minister, iar noi am redirecționat-o către directorii de școli. De aceea, îi sfătuim să nu-și facă cumva campanie electorală în timpul programului sau în școli. Dacă vom constata astfel de cazuri, o să acționăm în consecință. Noi i-am avertizat pe directori și la ultima ședință pe care am avut-o recent”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Până în prezent, conducerea ISJ Vaslui nu a primit nicio solicitare de concediu fără plată, deși există directori ce vor candida la alegerile din iunie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. doamna inspector, dar matale candidezi, deci iti iei concediu?
    pricop si altii ca el isi iau concediu?

%d blogeri au apreciat: