Home » Social » Un bucureștean a murit la Vaslui strivit sub ATV-ul pe care-l conducea

Un bucureștean a murit la Vaslui strivit sub ATV-ul pe care-l conducea

Un bărbat de 58 de ani, din București, a murit strivit sub ATV-ul pe care-l conducea după ce s-a răsturnat cu acesta pe un drum din județul nostru, cel mai probabil din cauza vitezei și a carosabilului alunecos, acoperit cu noroi.

Accident grav petrecut pe un drum de pe Valea Prutului. Un bucureștean a murit strivit sub ATV-ul pe care-l conducea pe un drum sătesc de la marginea localității Săratu. Polițiștii au stabilit că Toader Răzmeriță a căzut victimă propriei neglijențe după ce a pierdut controlul asupra direcției autovehiculului, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptată la condițiile de drum acoperit cu noroi.

Un localnic care a trecut prin zona accidentului a sunat la numărul de urgență 112, însă echipajul medical al ambulanței deplasată la intervenție nu a mai putut face nimic decât să constate decesul conducătorului ATV-ului. În acest caz, conform procedurilor, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. (Ionut PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

În plină pandemie de COVID-19, peste 1.000 de vasluienii și-au ipotecat terenurile

Județul Vaslui se clasează pe locul 29 la nivel ...

Turismul vasluian este în colaps. Indicele de utilizare a locurilor de cazare s-a prăbușit la 5,3%

Pandemia de COVID-19 a lovit sever industria ospitalității de ...

DGASPC Vaslui este salvată! Instituția va primi 22,5 milioane de lei pentru salarii și bunuri și servicii

de Dănuț CIOBANU  Direcția Generală de Asistență Socială și ...