Home » Administratie » Primăria Bârlad aduce lămuriri în legătură cu afirmațiile surprinzătoare ale avocatului Dumitru Boroș, canditatul PNL la funcția de primar al orașului

Primăria Bârlad aduce lămuriri în legătură cu afirmațiile surprinzătoare ale avocatului Dumitru Boroș, canditatul PNL la funcția de primar al orașului

de Răzvan CĂLIN

Viceprimarul Dorin Apostu și Mihai Vicol, consilierul primarului Marin Bunea și fost director tehnic al Primăriei Bârlad, au susținut, vineri (15 aprilie), o conferință de presă în care au demontat acuzațiile lansate de avocatul Dumitru Boroș, candidatul PNL la fotoliul de edil-șef al orașului.

Cu o zi în urmă, Boroș a afirmat, tot în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc la sediul PNL Bârlad, că eforturile administrației PSD legate de investiția referitoare la canalizarea menajeră din cartierele Munteni și Podeni s-au limitat la semna niste hârtii, una sau două pe an.

Vicol și viceprimarul Apostu i-au reproșat lui Boroș că aruncă vorbe în vânt doar de dragul campaniei electorale în care s-a avântat.

vicol_documentatie_munteni_podeni 2

”Vorbim de un proiect extrem de complex care nu putea fi făcut doar bătând din palme, cu două-trei hârtii, cum s-a afirmat. Sunt 73 de străzi care vor fi reabilitate complet, 22 de kilometri de canalizare, patru stații de repompare a apei etc. Cu trei hârtii se puteau face toate acestea? Avem tomuri de documente, de studii, sute de hârtii, de dosare, de analize. După cum bine se știe, este cea mai joasă zonă din oraș, cu o pânză freatică situată la foarte mică adâncime, la circa 30 cm – 40 de centimetri. A fost nevoie de găsirea unor soluții tehnice pentru rezolvarea acestei probleme. Sunt tone de documente care au trebuit întocmite pentru că asta prevede legislația în vigoare”, a declarat Vicol.

Pentru exemplificare, directorul tehnic al Primăriei Bârlad a venit la conferință încărcat cu un teanc considerabil de hârtii, despre care a spus că reprezintă doar 10% din totalul documentației care a trebuit întocmită de-a lungul anilor pentru ca acest proiect să poată fi transpus în realitate.

About Razvan Calin

4 comments

  1. Doar hartii si minciuni ca si cu soseaua de centura.

  2. Deci 16 ani de zile le-a trebuit sa faca atatea hartii ….. si doar cu hartiile vom ramane …. oamenii din acele zone tot in conditii mizerabile vor trai in continuare cu aceasta conducere PSD-ista !

  3. Cat timp vor mai avea barladenii parte de asemenea primari si viceprimari tip solomon si compania????

  4. Dar excrocul de Constantinescu ce cauta in multimea de acolo???????
    Voi banuiti ceva?
    Haznaua psd.

%d blogeri au apreciat: