Home » Justitie » La zdup pentru că a furat un cal

La zdup pentru că a furat un cal

Suspectul este un tânăr din comuna Băcești, care a a mai furat și diverse bunuri din gospodăriile unor consăteni.

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Negrești au reușit să identifice un individ care a comis mai multe furturi pe raza comunei Băcești. Suspectul este Benone I., în vârstă de 21 de ani, din Băcești. Polițiștii îl bănuiesc că este autorul a treiu infracțiuni de furt.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în seara de 14 aprilie a.c., acesta a sustras o cabalină lăsată de proprietar pe un imaș din spatele locuinței sale din comuna Băcești. Cabalina a fost recuperată și restituită părții vătămate. De asemenea, în luna februarie a.c., acesta a sustras mai multe bunuri din anexele locuințelor altor două persoane din comuna Băcești”, se precizează într-un comunicat emis de Biroul de presă al IPJ Vaslui.

Benone I. a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, polițiștii conitnuând cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a acestuia.

About Simona Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...