Home » Social » Șofer inconștient și teribilist!

Șofer inconștient și teribilist!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat de 31 de ani din Iana s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea șoselei, după care a fugit de la locul faptei. Individul avea permisul suspendat pentru consum de alcool, iar polițiștii îl suspectează că era ”afumat”.

Un tânăr din comuna Iana, Laurențiu D., de 31 de ani, este cercetat acum de polițiștii bârlădeni după ce a provocat ieri, 19 aprilie, un accident de circulație. Totul s-a petrecut în jurul orei 13.50, pe Drumul Județean 245 A, la intrarea în satul Iana.

”Tânărul se deplasa la volanul mașinii sale și în momentul în care a ajuns chiar la intrarea în localitatea Iana, a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un șanț de pe marginea părții carosabile. După care a plecat pe jos de la locul accidentului”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Câțiva oameni care au asistat la accident au sunat imediat la 112 și în scurt timp la fața locului au ajuns echipaje ale ambulanței și de la Biroul Poliției Rutiere Bârlad. Cum bărbatul locuiește în Iana, oamenii legii au reușit să-l depisteze imediat pe individ, pe care l-au găsit acasă. După ce ambulanțierii i-au acordat primul ajutor, el a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, nefiind însă necesară internarea sa. Polițiștii au realizat imediat de ce individul s-a ”volatilizat” de la fața locului: el avea permisul de conducere suspendat în vederea cercetării pentru că în urmă cu ceva timp fusese surprins în timp ce conducea mașina sub influiența alcoolului. Se pare că și ieri, bărbatul emana halenă alcoolică, dar a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. Însă, când a ajuns la spitalul din Bârlad i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

About Razvan Calin