Home » Social » Primele imagini cu fetita salvata. Baietelul mort, dus la Medicina Legala

Primele imagini cu fetita salvata. Baietelul mort, dus la Medicina Legala

Adina, teafara dar speriata, in bratele medicului

Adina, teafara dar speriata, in bratele medicului

Est News va prezinta primele fotografii cu cei doi copii, dupa ce misiunea de salvare a lor a avut un final fericit pentru Adina (4 ani)  si, din pacate, unul tragic pentru micutul Andrei (3 ani).

Adina Olaru (4 ani) si Andrei Balan (3 ani), cei doi copii disparuti in urma cu doua zile in padurea din satul Micesti, comuna Gherghesti au fost gasiti in aceasta dimineata, dar baiatul a murit la cateva minute dupa ce medicii au incercat sa-l resusciteze din stopul cardio-respirator in care se afla.

Pentru Andrei, salvatorii au ajuns prea tarziu. Trupul sau firav a cedat in urma stopului cardio-respirator

Pentru Andrei salvatorii au ajus prea tarziu. Trupul sau firav a cedat in urma stopului cardio-respirator

Fetita a fost descoperita in apropierea unei gospodarii la marginea satului Morareni, dincolo de padurea in care se ratacisera. Baiatul a fost gasit de echipele de salvatori intr-o coliba, la cativa kilometri departare de sat.

„In urma cu 30 de ore ajunsesem cu totii la o distanta de circa 500 de metri de coliba unde a fost gasit baiatul. Pana aici ne adusesera cainii de urma, dupa care acestia s-au derutat, s-au oprit. Asa ca am facut cale intoarsa. Cine stie, daca nu se intampla asa ar fi avut sanse sa supravietuiasca”, ne-a declarata Alexandru Curelaru, care a facut parte din echipele de cautare.

Vom reveni cu amanunte.

About Simona Vasile