Home » Administratie » PSD este primul partid care și-a depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Vaslui

PSD este primul partid care și-a depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Vaslui

PSD este primul partid care a depus, la Biroul Electoral Municipal, candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Vaslui. Pe lângă edilul în funcție, Vasile Pavăl, au fost prezenți președinții de la organizațiile de municipiu și județ – Adrian Tighici și Dumitru Buzatu – precum și cei doi viceprimari.

Social-democrații vasluieni au deschis, miercuri, lista celor care vor candida la alegerile locale din 5 iunie. Cu brațele pline de dosare roșii, la fel ca și culoarea partidului, cei din conducerea PSD au mers la Biroul Electoral Municipal (BEM), aflat în incinta Primăriei Vaslui, pentru a înregistra candidaturile pentru funcțiile de primar și consilieri locali. Din alai, au făcut parte președinții partidului de la municipiu și județ, Adrian Tighici și Dumitru Buzatu, primarul Vasile Pavăl și cei doi secunzi ai săi, Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu, precum și administratorul județului, Valeriu Caragață. Pesediștii au avut ceva emoții când președintele BEM, judecătorul Vasile Agafiței, le-a cerut încă un rând de dosare cu semnăturile susținătorilor candidaturilor actualului edil și a consilierilor locali. De asemenea, PSD a pus pe listele de consilieri, cu tot cu acea rezervă de 25%, un om în plus față de cât prevede legea. În consecință, președintele Adrian Tighici a tăiat cu pixul pe ultimul candidat, rămânând în final 26.

„Pentru primar am avut peste 1.300 de semnături de susținere, iar pentru Consiliul Local peste 1.100. Ne-am propus să obținem funcția de primar și jumătate plus unu din cele 21 de posturi de consilier pentru ca domnul Pavăl să aibă susținere din partea legislativului pentru proiectele sale”, a declarat președintele Organizației Municipale Vaslui a PSD, Adrian Tighici.

Așa după cum a spus și la prezentarea sa oficială ca și candidat al PSD la Primăria Vaslui, Vasile Pavăl a subliniat că, pentru el, următorul mandat va fi unul al „deplinei maturități”. „Voi munci în continuare pentru ceea ce este de făcut în Vaslui, definitivarea infrastructurii, dezvoltarea învățământului, culturii și sportului în municipiu, astfel încât tabloul orașului să fie încheiat în 2020. Pentru mine următorul mandat va fi cel al deplinei maturități”, a afirmat Vasile Pavăl.

Lista de consilieri locali la Vaslui va fi deschisă de Vasile Pavăl și cei doi viceprimari Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu.

About Simona Vasile

One comment

  1. Numai rechini in spatele lui Pavel,intr-un cuvant ..MAFIA!!!!